Από 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2023 θα γίνει η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023»

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γίνει φέτος το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες. Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με χορηγούς όλες τις εταιρείες που μετέχουν στην έκθεση. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα την Ηλεκτροκίνηση θα αναπτυχθούν οι παρακάτω ενότητες:

Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος

Η ενέργεια που χάνεται στο κυκλοφοριακό

Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας

Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, στελέχη της εγχώριας και παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και οι σημαντικότεροι φορείς της αυτοκίνησης, ηλεκτροκίνησης και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών μετακίνησης.

Από 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2023 θα γίνει και η έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023».

Οι διοργανωτές της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων, θεματικών ενοτήτων και συνεδρίων για το αυτοκίνητο και τις νέες τεχνολογίες. Φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο θεσμό, που στόχο έχει να προάγει τη νέα γενιά των μετακινήσεων και μεταφορών της χώρας.

Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, παραπλεύρως του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος, της Πλατείας Νερού, των αθλητικών εγκαταστάσεων Π. Φαλήρου, τον Φλοίσβο, τη Μαρίνα της Καλλιθέας, έχοντας ήδη καταστήσει την περιοχή ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα και σύγχρονα σημεία του λεκανοπεδίου.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 80.000 φυσικοί επισκέπτες, λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» θα συμμετέχουν οι σημαντικότερες εταιρείες αυτοκινήτου και έξυπνης μετακίνησης της εποχής μας, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια σειρά από νέα αυτοκίνητα και πρωτότυπα όλων των κατηγοριών. Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης αποτελούν οι παράλληλες εκδηλώσεις και events καθώς και τα test drives που για ακόμη μία χρονιά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Από 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2023 θα γίνει η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: