Απίστευτο: Βρέθηκε στο… Πακιστάν Bentley που είχε κλαπεί από τη Βρετανία!

Η βρετανική αστυνομία προσπαθούσε να εντοπίσει -μέσω του GPS tracker- στο νησί μια κλεμμένη πολυτελή Bentley Mulsanne αξίας περίπου 200 χιλιάδων ευρώ, ώσπου διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στο Καράτσι του Πακιστάν.

Η πολυτελής λιμουζίνα, μήκους 5 μέτρων με κινητήρα V8 500 ίππων, εκλάπη από το Λονδίνο μέσω ενός διεθνούς κυκλώματος στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη ο πρέσβης της Βουλγαρίας στο Πακιστάν. Όταν οι βρετανικές αρχές εντόπισαν το στίγμα του αυτοκινήτου, ενημέρωσαν τις τελειωνειακές αρχές του Πακιστάν – οι οποίες ανακάλυψαν το αυτοκίνητο μέσα στο κλειστό γκαράζ μιας αρκετά μετριοπαθούς οικίας.

Η Bentley είχε ήδη καταχωρηθεί στο Πακιστάν, αλλά από τον αριθμό του πλαισίου οι αρχές κατάφεραν να εξακριβώσουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τη Βρετανία. Ο νέος Πακιστανός ιδιοκτήτης αυτής της Bentley συνελήφθη και πέρασε από ανάκριση για να εντοπιστούν οι δράστες της κλοπής. Ο Πακιστανός δήλωσε ότι είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, και ότι αγόρασε το αυτοκίνητο από έναν μεταπωλητή.

Πηγή: usay.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: