Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας καλέσματος της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια

Ένα κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την «πορεία μνήμης» για τους πεσόντες των Ιμίων αλλά και πληροφορίες γι αρκετές αντισυγκεντρώσεις, οδήγησαν τον Διεθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στην απόφαση να απαγορεύσει την πραγματοποίηση κάθε συγκέντρωσης σε συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων».

ΕΛΛΑΔΑΙμιασυγκεντρωσειςΧρυση Αυγη
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: