Ανάρπαστες οι λαμπάδες με τον Κουτσούμπα για το Πάσχα – Τα βαφτιστήρια έχουν ξετρελαθεί

Ανάρπαστες οι λαμπάδες με τον Κουτσούμπα για το Πάσχα – Τα βαφτιστήρια έχουν ξετρελαθεί

Μια μάλλον ασυνήθιστη ιδέα είχε το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Το λειρί του Κόκορα» η οποία τελικά αποδείχτηκε χρυσωρυχείο.

Το εργαστήρι έφτιαξε λαμπάδες με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και με ατάκες του που «έγραψαν» όπως το «αυτοί είστε», «που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια» κλπ και τελικά οι λαμπάδες γίνανε ανάρπαστες.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε σε ανάρτησή του στο facebook το εργαστήρι «Το λειρί του Κόκορα» δεν μπορεί να λάβει άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα!.

Σημειώνεται ότι εκτός από το γραμματέα του ΚΚΕ, το συγκεκριμένο εργαστήρι έφτιαξε λαμπάδες και με την πρώην γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα αλλά και τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

Επίσης «το λειρί του Κόκορα» έφτιαξε λαμπάδα με τον πρωθυπουργό γράφοντας: «Μητσοτάκης ξέρεις εσύ!!!». Όπως υπόσχεται δε του χρόνου θα έχει λαμπάδες και με «τα πασόκια».
Αναλυτικά η ανάρτηση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Το λειρί του Κόκορα» στο facebook έχει ως εξής:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορω να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδωθούν πριν το Πάσχα! Εκτός κ αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς,οπότε ναι θα κανουμε μέχρι το επομενο!!

»Του χρόνου να μαστε καλα, να ζούμε δλδ με αυτον τον γκαντεμοσαυρο,και δεν θα αφησω παραπονεμένα τα πασόκια! Θα σας φτιάξω το παλιο το ορθόδοξο! Να το χετε να το καμαρώνετε κ εσεις! Μέχρι τότε…ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!».

Πηγή : in.gr

(?)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: