Ανακάλυψε κυψέλη δύο μέτρων πίσω από τα πλακάκια του μπάνιου ενός ζευγαριού – Δείτε βίντεο

Οι κάτοικοι του σπιτιού είχαν βαρεθεί να ακούνε ένα συνεχές βουητό στην τουαλέτα τους και να βλέπουν μέλισσες να αποδρούν μέσα από τον τοίχο

Μια ειδικός περισυλλογής και διάσωσης αποικιών μελισσών βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα όταν έσπασε τα πλακάκια του μπάνιου σε ένα σπίτι στη Φλόριντα, όπου είχε κληθεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε η ίδια η Ελίσα Μπίξλερ στο Tik Tok, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι ζήτησε τη βοήθειά της έχοντας βαρεθεί να ακούει ένα συνεχές βουητό στο μπάνιο του ή να βλέπει μέλισσες να αποδρούν μέσα από τον τοίχο.

Όταν τελικά η Μπίξλερ αφαίρεσε τα πλακάκια στην ντουσιέρα βρέθηκε μπροστά σε μια «έκπληξη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: Μπροστά της υπήρχε μια πελώρια κυψέλη μήκους δύο μέτρων και κάτι, γεμάτη μέλισσες και άφθονο μέλι.

@howsyourdayhoney3

Would you eat the honey? ##beetok

♬ Fall Sounds — Lofee

«Δείτε πόσο μέλι υπάρχει εδώ μέσα» ακούγεται να λέει η Μπίξλερ στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει ήδη σχεδόν 730.000 likes στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Hill, η Μπίξλερ είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας «How’s Your Day Honey» και προσφέρει υπηρεσίες απομάκρυνσης και μετεγκατάστασης αποικιών μελισσών.

Όπως αναφέρει η ίδια στο viral κλιπ, οι μέλισσες που ζούσαν μέχρι σήμερα πίσω από την ντουζιέρα του ζευγαριού θα βρουν ένα νέο σπιτικό στα μελίσσια που έχει η Μπίξλερ σπίτι της.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: