Άκουσε τη φωνή του φίλου της στο σύστημα ανακοινώσεων του αεροδρομίου να της κάνει πρόταση γάμου αλά Bollywood

Όταν ο Vash Chhabra άρχισε να σκέφτεται πώς να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, Riiya Shukla, το μυαλό του πήγε κατευθείαν στις αγαπημένες της ταινίες του Bollywood.

Αλλά αντί να σκεφτεί ένα σκηνικό με συνδυασμό τραγουδιού και χορού, είχε μια άλλη ιδέα: το αεροδρόμιο.

«Στις ταινίες του Μπόλιγουντ οκτώ στις 10 φορές το ζευγάρι συναντιέται στο αεροδρόμιο», είπε στο CNNi. «Η γυναίκα ηθοποιός φεύγει. Ο άνδρας τρέχει στο αεροδρόμιο να τη σταματήσει και ζουν ευτυχισμένοι».

Εξάλλου τα αεροδρόμια έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση τους.

Η Riiya Shukla, που κατάγεται από το Όκλαντ, ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου εργάζεται για την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτώριας. Αυτή και ο Vash Chhabra, ο οποίος εξακολουθεί να ζει στη Νέα Ζηλανδία, διατηρούν σχέση εξ αποστάσεως.

Έτσι, ο ερωτευμένος άνδρας κατέστρωσε ένα σχέδιο. Θα κανόνιζε οι δικοί τους άνθρωποι να βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Όκλαντ όταν η αγαπημένη του θα έφτανε για επίσκεψη. Εκείνος θα περίμενε εκεί, γονατιστός, με το δαχτυλίδι στο χέρι.

Είχε επίσης μια άλλη ιδέα – θα έκανε την πρόταση γάμου μέσω του συστήματος ανακοινώσεων του αεροδρομίου. Το να πάρουν τους αγαπημένους τους μαζί τους για τη μεγάλη μέρα ήταν εύκολο, αλλά το να περάσουν μέσα από τα στρώματα του προσωπικού του αεροδρομίου και του πρωτοκόλλου ήταν μια πρόκληση.

Χρειάστηκε υπομονή και επιμονή αλλά τα κατάφερε. Πολύτιμη βοηθός του η Λόρα Πλατς υπεύθυνη επικοινωνίας του αεροδρομίου του Όκλαντ.

Η Πλατς βοήθησε στην οργάνωση, η οποία περιελάμβανε τη μεταφορά μιας τούρτας, λουλουδιών και δύο πολύ ενθουσιασμένων οικογενειών στο αεροδρόμιο, καθώς και ένα επαγγελματικό συνεργείο για να κινηματογραφήσει το όλο θέμα.

Ο Τσάμπρα κατάφερε να ηχογραφήσει την πρότασή του, για να παιχτεί στο σύστημα ανακοινώσεων του αεροδρομίου – αλλά χρειάστηκαν οκτώ προσπάθειες μέχρι να καταφέρει να ηρεμήσει αρκετά τα νεύρα του και να την κάνει σωστά.

Συνολικά χρειάστηκε ένας μήνας για να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μέρα ενώ η νεαρή κοπέλα δεν ήξερε τι την περίμενε αν και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε.

Πρώτον, η πτήση της ακυρώθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για αργότερα μέσα στην ημέρα. Στη συνέχεια, παραλίγο να χάσει την πτήση της εξαιτίας της κακής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να τρέχει να περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας για να προλάβει να επιβιβαστεί λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες.

Όταν προσγειώθηκε στο Όκλαντ κατάλαβε ότι οι αποσκευές της δεν είχαν φτάσει. Η πρώτη της σκέψη ήταν να πάει σε ένα γκισέ εξυπηρέτησης για να διαμαρτυρηθεί, αλλά τα μέλη της οικογένειάς της τηλεφωνούσαν συνεχώς και την ενθάρρυναν να ξεχάσει τις αποσκευές και να βγει να τους συναντήσει στην αίθουσα αφίξεων.

Τελικά, το έκανε.

Και εκεί ήταν ο αγαπημένος της, γονατιστός, με τις οικογένειές τους πίσω του να κρατούν πινακίδες που έγραφαν «θα με παντρευτείς;», ενώ η προηχογραφημένη πρόταση γάμου του έπαιζε από το σύστημα ανακοινώσεων.

«Έπαθα σοκ», λέει στο CNN Travel.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στην Ινδία από όπου κατάγονται και οι δύο.

Προς το παρόν, εξακολουθούν να ζουν σε δύο διαφορετικές χώρες και τώρα σχεδιάζουν να παντρευτούν σε μια τρίτη, ενώ το ταξίδι του μέλιτος θα γίνει πιθανότατα σε μια τέταρτη.

«Όσο κι αν πίστευα ότι η Μελβούρνη ήταν το σπίτι μου», λέει η Riiya Shukla, «τώρα, θα έλεγα ότι αυτό είναι το σπίτι μου».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙαεροδρομιοΝεα ΖηλανδιαΟκλαντπροταση γαμου

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: