Αγρότης καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία σε θερμοκήπιο στην Καβάλα

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα δενδρύλλια, καθώς και 400 γραμμάρια κάνναβης

Παράλληλα με τις νόμιμες αγροτικές του εργασίες, είχε κι άλλες ενασχολήσεις στο θερμοκήπιο που διατηρεί έξω από το σπίτι του σε έναν οικισμό της Καβάλας, ένας αγρότης που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από έρευνα που έκαναν την Παρασκευή, κατά την οποία διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στο θερμοκήπιο τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως 2,50 μέτρων, ενώ κατασχέθηκαν και τρία πλαστικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 397 γραμμαρίων. Σε βάρος του αγρότη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και ο400δηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Τρεις φίλοι διακινούσαν κάνναβη στο Ηράκλειο

Με επιχείρηση που οργανώθηκε και εκτελέστηκε στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Β΄ τμήματος, συνελήφθησαν σε δύο σπίτια όπου διέμεναν τρεις Έλληνες, δύο άνδρες ηλικίας 38 και 27 και μία γυναίκα 26 χρόνων, καθώς από τις έρευνες βρέθηκαν συνολικά 133 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας μεταλλικός τρίφτης, ενώ κατασχέθηκαν και 1.520 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε και στους τρεις δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: