Αυτή η νύχτα μένει: Η τρυφερή σκηνή Ντίνου – Αλέξανδρου συγκίνησε και έβαλε «φωτιά» στο twitter

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (06/06). Οι χρήστες του twitter από την προβολή της πρώτης σκηνής άρχισαν τα… τιτιβίσματά τους και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

Μια σκηνή όμως τους έκανε να παραληρήσουν. Η σκηνή του Ντίνου (Γιώργος Παπαπαύλου) με τον Αλέξανδρο (Γιάννης Εγγλέζος) έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στα social media. Μια έντονη στιγμή των δύο χαρακτήρων μέσα από εξαιρετική σκηνοθετική ματιά και δυνατές ερμηνείες.

Ο Αλέξανδρος που μια ζωή έκρυβε τον πραγματικό του εαυτό, μετά από τη συνάντηση με την αδελφή του που θεωρούσε νεκρή, αναθεωρεί τα πάντα και αποφασίζει να ζήσει. Ο Ντίνος διάλεξε μια διαφορετική αλλά εξίσου δύσκολη πορεία ζωής γεμάτη τραυματικές εμπειρίες.

Οι δύο ήρωες συναντιούνται τη στιγμή που η ίδια η ζωή τους έχει οδηγήσει να αφήσουν πίσω τους φόβους τους και να εκφράσουν το συναίσθημα και την αλήθεια τους. Οι ψυχές και τα σώματα συναντήθηκαν σε μια τόσο δυνατή στιγμή κερδίζοντας πληθώρα θετικών σχολίων από τους φανατικούς φίλους της σειράς χαρακτηρίζοντάς την ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σκηνές.

Δείτε την συγκλονιστική σκηνή:

MEDIAΑυτη η νυχτα μενει

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: