4 ετών κάλεσε την αστυνομία για να ελέγξει αν υπάρχουν τέρατα κάτω από το κρεβάτι της

Η 4χρονη Sidney Fahrenbruch ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν τέρατα κάτω από το κρεβάτι της.

Έτσι, αξιωματικός David Bonday από το αστυνομικό τμήμα του Longmont στο Κολοράντο μεταφέρθηκε στο καινούργιο σπίτι της Fahrenbruch την Κυριακή για να ξεκινήσει μία διεξοδική έρευνα για τα τέρατα που κατά τα λεγόμενα της μικρής, έπαιζαν γύρω από το σπίτι.

“Νομίζω ότι ήθελε απλά να περάσει λίγο χρόνο με έναν αστυνομικό,” δήλωσε στο InsideEdition.com η μαμά της, η Megan Fahrenbruch.

Εξήγησε ότι η Sidney συναντήθηκε με τον αξιωματικό Bonday σε μια εκδήλωση μπάρμπεκιου περίπου μία εβδομάδα πριν μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι.

“Ο αξιωματικός την αγάπησε από την πρώτη φορά που την είδε επειδή η μικρή φορούσε την αστυνομική της στολή,” είπε η μαμά της. “Γύρισε αμέσως προς το μέρος του και τον ρώτησε αν μπορούσε να έρθει να ελέγξει αν υπήρχαν τέρατα στο νέο μας σπίτι.”

Ο Bonday συμφώνησε και τις επόμενες εβδομάδες κανόνισε να πάει να επισκεφτεί την οικογένεια.

Και όταν έφτασε για την επιθεώρηση, η μικρή τον περίμενε στις σκάλες φορώντας την αστυνομική της στολή!

“Ήταν πολύ χαριτωμένη,” δήλωσε ο Bonday στο InsideEdition.com. “Πρώτη φορά μου ζητάνε να ελέγξω αν υπάρχουν τέρατα!”

Κρατώντας το φακό τους, ο Bonday και η Sidney άρχισαν την αναζήτηση.

“Έψαξαν ολόκληρο το σπίτι, από πάνω προς τα κάτω,” είπε η μαμά της. “Πήγαν στο σαλόνι, κοίταξαν σε κάθε ντουλάπα, σε κάθε μπάνιο και σε κάθε δωμάτιο για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχαν τέρατα.”

Στο τέλος της έρευνας, ο Bonday και η μικρή βοηθός του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σπίτι ήταν ασφαλές.

“Δεν βρήκαμε τέρατα, το σπίτι είναι καθαρό,” είπε η μικρή.

Παρόλο που η μαμά της Sidney ήξερε ότι θα καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, είπε ότι η οικογένειά της εκτιμά το γεγονός ότι ο αξιωματικός Bonday τους επισκέφτηκε για να ελέγξει το σπίτι.

“Στην πραγματικότητα την έκανε να νιώθει ασφάλεια στο νέο της σπίτι,” είπε η μητέρα της. “Είναι πλέον βέβαιη πως όταν μεγαλώσει θα γίνει αστυνομικός!”

Πηγή: diaforetiko.gr

(?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: