«365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου: «Άνθρωποι σε τόπους που ερήμωσαν» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

«Άνθρωποι σε τόπους που ερήμωσαν» είναι το θέμα της εκπομπής «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, στις 22:00, καθώς και από την ΕΡΤ1 την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Υπάρχουν κάποιοι πανέμορφοι τόποι στην Ελλάδα, που με τα χρόνια ερήμωσαν κι εγκαταλείφθηκαν. Απομακρυσμένα νησιά στη μέση του πελάγους, νησιά με μαγευτικά τοπία και παραλίες, ιστορικά χωριά σε κρυμμένες χαράδρες, αγέρωχα καστροχώρια στις κορυφές λόφων.
Η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου ταξίδεψε σε αυτά τα μέρη και γνώρισε τους ανθρώπους που ζουν ή έζησαν σε αυτούς τους εγκαταλελειμμένους τόπους. Η εκπομπή βρέθηκε στη Σύρνα, ένα δυσπρόσιτο ερημονήσι στο Καρπάθιο Πέλαγος, στα Αρμάθια, ένα μικρό νησί απέναντι από την Κάσο με μια από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου, στη Βίνιανη, ένα χωριό με σημαντική αντιστασιακή ιστορία στην Ευρυτανία, και στον Ανάβατο, έναν εντυπωσιακό έρημο μεσαιωνικό οικισμό στη Χίο.

«365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, στις 22:00, στο EΡΤNEWS και Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 24:00, στην ΕΡΤ1.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: