«365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου: «Άνθρωποι που ζουν μόνοι τους σε απομονωμένα μέρη» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η εκπομπή βρέθηκε σε τέσσερα μέρη της Ελλάδας και παρουσιάζει τους ανθρώπους, την ιστορία και τον τόπο τους.

Οι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους απομονωμένοι σε δύσβατα μέρη, κρυμμένα και απρόσιτα, μακριά από τον πολιτισμό, τόποι με μεγάλη ιστορία, αποτελούν το αντικείμενο της έρευνας της εκπομπής «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, που θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS και από την ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, στις 24:00.
Η εκπομπή βρέθηκε σε τέσσερα τέτοια μέρη της Ελλάδας και παρουσιάζει τους ανθρώπους, την ιστορία και τον τόπο τους.
Το φαράγγι της Σαμαριάς με την παγκόσμια φήμη, που κάθε καλοκαίρι διασχίζουν χιλιάδες τουρίστες, δεν ήταν πάντα Εθνικός Δρυμός, αλλά τόπος κατοικίας πολλών οικογενειών που μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες ζούσαν σχεδόν αποκλεισμένες στην καρδιά του φαραγγιού.
Στην Άνυδρο, ένα άγονο ερημονήσι στη μέση του Αιγαίου, δυο μικρά παιδιά αφήνονται μόνα τους τη δεκαετία του ’50, για να φυλάνε τα ζώα της οικογένειάς τους.
Στη Γυάρο, στο περιβόητο ξερονήσι όπου εξορίστηκαν και φυλακίστηκαν χιλιάδες άνθρωποι λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, κάποια νέα παιδιά της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF έχουν βάλει σκοπό να την μετατρέψουν σε ένα μοναδικό περιβαλλοντικό πάρκο.
Τέλος, στον Δοκό, ένα ακατοίκητο νησάκι του Αργοσαρωνικού, δυο γυναίκες μένουν μόνες τους, παρά τη μοναξιά και την απομόνωση.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: