20 χρόνια χωρίς τον ΠΑΝΟ ΠΑΝΟ (22/3/2004-22/3/2024)

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ο Πάνος Μυλωνάς, ένας δημιουργικός νέος έχασε τη ζωή του στο δρόμο καρμανιόλα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών. Από τότε η μητέρα του ξεκίνησε έναν αγώνα για να σώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε από τα τροχαία δυστυχήματα

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια συνέβη αυτό που κανένας γονιός δεν μπορεί καν να φανταστεί…

Σαν σήμερα χάθηκε ο Πάνος Μυλωνάς στην τότε Εθνική καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών. Ο Πάνος ήταν γεμάτος ζωή, γεμάτος ιδέες για το αύριο. Η μητέρα του  Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά κατέρρευσε αλλά κατάφερε στη μνήμη του παιδιού της να ξαναβρεί τη δύναμη και το κουράγιο να βοηθήσει όσους περισσότερους νέους μπορούσε για να μην έχουν ταξίδια χωρίς επιστροφή.

Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» καθημερινά παίρνουν  έμπνευση από την Πρόεδρο τους, την κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, που μετέτρεψε τη θλίψη για το τραγικό συμβάν σε κινητήριο δύναμη. Συσπείρωσε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς και Οργανισμούς, Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για έναν κοινό στόχο. Να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερο αίμα στην άσφαλτο.

Εδώ και 19 χρόνια το Ινστιτούτο “ROAD SAFETY INSTITUTE PANOS MYLONAS” αγωνίζεται ασταμάτητα για “έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα” πραγματοποιώντας 520 δράσεις ετησίως ενημερώνοντας με προσωπική προσέγγιση 230 άτομα καθημερινά για το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.

Per. Hal

 

 

 

20 χρόνια χωρίς τον ΠΑΝΟ ΠΑΝΟ (22/3/2004-22/3/2024) gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: