Ζυγοί, προσέξτε την υγεία σας! Λέοντες, ήρθε η ώρα να ρισκάρετε!

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;

Κριός
Επιτέλους αποφασίστε στην προσωπική σας ζωή ποια κατεύθυνση θα πάρετε. Δεν μπορείτε να ταλαιπωρείτε τον κόσμο επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε. Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

Ταύρος
Δοκιμάστε αυτή την εβδομάδα να πάτε για ψώνια με την παρέα σας και να μη νιώσετε τύψεις αν ξοδέψετε κάτι παραπάνω. Σας αξίζει – κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Δίδυμοι
Αυτό το διάστημα έχετε συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας- ενώ τα άστρα δείχνουν συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές. Παρέες και νέες επαφές θα σας ανανεώσουν.

Καρκίνος
Φαίνεται πως σύντομα θα ξεκινήσει μια καινούργια φάση στη ζωή σας και στα συναισθηματικά όσο και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Πηγαίνετε κομμωτήριο, φάτε σε ένα νέο εστιατόριο.

Λέων
Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, αλλά και ένα σημαντικό μήνυμα. Αλλάζετε δουλειά και σπίτι. Ήρθε η ώρα να ρισκάρετε. Είστε έτοιμοι;

Παρθένος
Πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας και να λύσετε κάποια κληρονομικά ζητήματα που ζητούν την απόλυτη προσοχή σας.

Ζυγός
Γυμναστική και διατροφή, περιορισμός αλκοόλ και καπνίσματος- προσέξτε την υγεία σας και θα βρείτε σύντομα και το κέφι σας. Ξεκολλήστε από τα .

Σκορπιός
Σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αγορά- σκεφτείτε το διπλά πριν το αποφασίσετε. Ευχάριστα νέα θα ακούσετε από συγγενικά σας πρόσωπα.

Τοξότης
Τρομερή κοινωνικότητα, επαφές τόσο στη δουλειά όσο και στις εξόδους σας. Είστε έτοιμοι να θριαμβεύσετε, όμως προσοχή μην το παρακάνετε με τη δουλειά.

Αιγόκερως
Στον εργασιακό τομέα μια κακή επιλογή που είχατε κάνει το ευτυχώς δεν φέρνει καταστροφικές συνέπειες. Στα προσωπικά σας ξέρετε τι θέλετε όμως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να το ζητήσετε.

Υδροχόος
Αυτές τις μέρες αν μπορείτε, κάντε σκασιαρχείο από τη δουλειά και μείνετε στο κρεβάτι για να ξεκουραστείτε- ή πάτε μια εκδρομή. Το Σκ σας θα είναι ευχάριστο.

Ιχθείς
Οι δυσκολίες στη σχέση σας είναι παροδικές. Υλοποιήστε την ιδέα που έχετε πριν σας προλάβουν άλλοι.

E-Radio.gr Daily

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: