Ζωή Χωραφά: Η κούκλα κόρη του Γιώργου Χωραφά παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά

Η Ζωή Χωραφά, η κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιώργου Χωραφά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γεράσιμο Φλωράτο στην Κεφαλονιά μετά από 10 χρόνια σχέσης. Η τελετή έγινε μπροστά στη θάλασσα σύμφωνα με τα εβραϊκά και αρχαιοελληνικά έθιμα. Στο πλευρό της νύφης ήταν και ο πατέρας της, συγγενείς και φίλοι της οι οποίοι ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για καθώς και από την Αμερική και τη Γαλλία όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι.

Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία αφού τόσο η Ζωή όσο και ο Γεράσιμος έχουν ρίζες από την Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα τόσο ο Χωραφάς όσο και οι γονείς του Γεράσιμου κατάγονται από το νησί.

Δείτε το κολάζ φωτογραφιών που ανέβασε στο instagram η Ζωή Χωραφά και οι καλεσμένοι της.

H 29χρονη Ζωή Χωραφά ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της. Η ίδια δεν πίστευε ότι θα ασχοληθεί με την ηθοποιία, αφού μέχρι να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής πίστευε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι ή το μιούζικαλ. Πάντως, η τέχνη είναι στις φλέβες, αφού ποτέ δεν τέθηκε θέμα «με τι θα ασχοληθείς όταν μεγαλώσεις» όπως έχει πει η ίδια.

«Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός» έχει τονίσει η ίδια. «Νομίζω πως ολόκληρη η ζωή μου ήταν στην σκηνή είτε με τις ροκ μπάντες στις οποίες συμμετείχα, είτε στις θεατρικές ομάδες του σχολείου, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε», έχει πει σε συνέντευξή της.

Παράλληλα, έχει διευκρινήσει ότι το επίθετό της δεν την βοήθησε, όπως υποστηρίζει η ίδια, στο να βρει δουλειά. «Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι η κόρη του Γιώργου Χωραφά και αυτό του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω την δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους και άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου».

Η Ζωή Χωραφα η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στη Γαλλική νεανική σειρά της «Nos annees pension» και σε βραβευμένη στο φεστιβάλ των Καννών ταινία μικρού μήκους, αλλά και σε άλλες παραγωγές.

Πηγή: thetoc.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: