«Ζωή μου»: Η Κατερίνα Γερονικολού νυφούλα στη νέα δραματική σειρά του Mega Κύπρου και του Star (trailer+photos)

Μία ολοκαίνουρια σειρά έρχεται στο Mega Κύπρου που θα προβάλλεται παράλληλα και στο Star.

Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Ζωή μου» για την οποία έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer από το Mega Κύπρου.
Στην σειρά θα παίζουν Κύπριοι και Έλληνες ηθοποιοί, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. 
Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν και η Κατερίνα Γερονικολού η οποία πόζαρε νυφούλα σε φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του ο συνάδελφός της Βασίλης Παλαιολόγος, προκαλώντας αρχικά σύγχυση στους χρήστες του Instagram.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Instagram o Παλαιολόγος, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Λευτέρης Ζαμπετάκης, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Χρανιώτης και Νικόλας Μακρής. Στο trailer εμφανίζεται η ηθοποιός Εμμανουέλα Χαραλάμπους ενώ πρόσφατες πληροφορίες του TV Ζάπινγκ ανέφεραν ότι βρισκόταν σε συζητήσεις για να συμμετέχει και η Μαρία Ιωάννου που γνωρίσαμε στο «Μπρούσκο» ως Όλγα.
Η συμφωνία για να προβληθεί η σειρά και στην Ελλάδα φαίνεται να έχει κλείσει καθώς ο ηθοποιός εκτός από το πρωταγωνιστικό καστ που αποκαλύπτει έχει tag και το Star Channel ενώ οι φωτογραφίες ανέβηκαν και στο προφίλ του καναλιού.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης vassilispaleologos (@vpaleologos) στις

Όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε μέσα από το Greek Web TV.
Πάντως για την υπόθεση της σειράς το tvonenews.com.cy (του ομίλου Mega Κύπρου) αναφέρει: Η Δήμητρα Χαρίτου, η Στέλλα Κοντού, και η Μαρία Πολέμη, τρεις αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν, συνεχίζουν να μοιράζονται την ζωή τους, στην υπόλοιπη διαδρομή που διαλέγει η καθεμία. Ένας λάθος έpωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη, να ζει μακριά προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της…! Η Στέλλα Κοντού, ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της,  και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί… Παλεύουν γι’ αυτό και για τη σχέση τους…


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης vassilispaleologos (@vpaleologos) στις

greek-web-tv.com

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: