Ζώδια – Τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα τα είδες; 9/11 – 15/11

Προβλέψεις Εβδομάδας 9/11 – 15/11
ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την εκρηκτική σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μάλλον τα αισθηματικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα αρνητικά συναισθήματα και τα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν τις ερωτικές σου σχέσεις. Καλύτερα να κρατήσεις μια συντηρητική στάση και να μην μπαίνεις στον πόλεμο ή, ακόμη καλύτερα, να αξιοποιείς τις «Πλουτώνιες» και «Σκορπίσιες» επιρροές στην κρεβατοκάμαρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, ο χώρος της δουλειάς σου μοιάζει σαν εν ενεργεία ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί γι αυτό πρέπει να κρατάς του τόνους χαμηλά. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη μετωπική με τις ευθύνες, τους ανταγωνισμούς, τις υποχρεώσεις, τις εντάσεις και τα απρόοπτα, προσπάθησε να μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε ρίξουν. Φρόντισε να είσαι συνεπής, κάνε έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σου υποχρεώσεων και μην αγχώνεσαι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής περνάει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι. Θα τον αξιοποιήσω δεόντως αν προσπαθήσω να διαπραγματευτώ οικονομικά θέματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία από τον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου να «επιτίθεται» στο ζώδιό σου, ευνοημένος/η θα είσαι μόνο εσύ που λατρεύεις τις περιπέτειες και είσαι έτοιμος/η να καταθέσεις το τίμημα που αναλογεί στα μεγάλα πάθη. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε τέτοιου είδους προκλήσεις, είναι προτιμότερο να συντηρήσεις τις ισορροπίες ως έχουν αυτή τη στιγμή και να μην αφήσεις την κακοκεφιά να επισκιάσει τη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η είναι αρκετά πιεστική για σένα και στον τομέα των συνεργασιών σου. Από τη μια η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα ενώ, από την άλλη, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε διευκολύνει στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στο ένατο ηλιακό σου σπίτι και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Επίσης, ας προσέξω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα αν συναλλάσσομαι με άτομα του εξωτερικού ή αν σπουδάζω ή αν διδάσκω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με τις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μάλλον η προσωπική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη, στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τη σeξουαλικότητά σου, βρίσκεται ο Άρης που θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που θα εξάρουν τα πάθη σου. Κερδισμένος/η θα είσαι αν μπορείς να ενδώσεις σε περιπέτειες μεγάλου πάθους αλλά μικρής διάρκειας χωρίς να πληγωθείς, πράγμα αρκετά δύσκολο.
Καριέρα – Οικονομικά: Υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, έρχονται στο προσκήνιο και μάλλον με την τάση να απειλήσουν την ψυχική σου ηρεμία. Το άγχος θα είναι μάλλον αναπόφευκτο γι αυτό βρες τους τρόπους να το εκτονώνεις. Αν πρέπει να συνάψεις έναν οικονομικό διακανονισμό, είναι προτιμότερο να τον υπογράψεις την επόμενη εβδομάδα που θα μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ακολουθήσω το καθημερινό μου πρόγραμμα, ιδιαίτερα τώρα που θα είναι πιο επιφορτισμένο με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, όπου περνάει και ο Ερμής και θα με διευκολύνει σε θέματα οργάνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στον τομέα των σχέσεών σου. Τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, να μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν και να θυμάσαι ότι θα βγουν στην επιφάνεια πολύ απειλητικά τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Το δυσάρεστο κλίμα εντείνεται και από τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι καθώς αυτή η όψη θα προκαλέσει «παγωνιά».
Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα απρόοπτα, οι εντάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής αυτήν την εβδομάδα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου. Όλα αυτά συνδυάζονται με ευθύνες που θα αναγκαστείς να αναλάβεις και που μάλλον θα είναι δυσβάσταχτες. Είναι προτιμότερο να μην εμπλακείς σε πηγαδάκια και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα σημαντικά ραντεβού μου, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους μου, είναι προτιμότερο να τα προγραμματίσω για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, καλύτερα να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου να βλέπει επιθετικά το ζώδιό σου επιτρέπονται μόνο οι σοβαρές σχέσεις και διεκδικήσεις, τη στιγμή μάλιστα που θα έχει προηγηθεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, το οποίο μπορεί να σου επιφυλάσσει μεγάλο ενθουσιασμό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα τη μερίδα του λέοντος από τα μυαλά και το χρόνο σου θα κλέψουν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συντηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου και να μην αφήσεις τα προβλήματα της δουλειάς να σε ρίξουν ψυχολογικά, χάνοντας το κέφι σου για την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στο έκτο ηλιακό σου σπίτι μπορεί να προξενήσει αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και, ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να αποφύγεις το κλίμα του ανταγωνισμού και των πιέσεων στη δουλειά, είναι προτιμότερο να προγραμματίζεις με περισσότερη επιμέλεια το χρόνο σου και να προσπαθείς να αφήνεις κάποια κενά για να χωράει το απρόοπτο και να μη σε αναστατώνει ψυχικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει οπωσδήποτε να βάλω περισσότερη άσκηση στη ζωή μου, να προσέχω τη διατροφή μου και να κοιμάμαι περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου, απ” όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι αυτές τις μέρες, αν μη τι άλλο, δεν θα βαρεθείς καθώς δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες και τα έντονα πάθη. Αναμενόμενες είναι οι ερωτικές καταιγίδες και θύελλες αλλά πάντα με μικρή διάρκεια ή με την τάση να υπάρχει το συστατικό που θα σε βάζει μόνιμα στην πρίζα και δεν θα σε αφήνει να νιώσεις ασφαλής, σε καλή ψυχολογική κατάσταση.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή να μπαίνει στον Σκορπιό, το τρίτο ηλιακό σου σπίτι και τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στο ίδιο περιβάλλον, φαίνεται ότι οι ιδέες σου, εκτός από καλές, θα είναι και πρακτικές. Επίσης λόγω του τριγώνου Ερμή – Ποσειδώνα μάλλον θα είναι και ευφάνταστες. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να δουλέψεις πολύ σκληρά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να προαχθείς στον επαγγελματικό τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να υπάρξουν τριβές με τα παιδιά σου ή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και το περιορίζεις υπηρετώντας τα «πρέπει» σου.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Οι όψεις συνόδου και τετραγώνου που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, αντίστοιχα, απελευθερώνουν εξαιρετικά εκρηκτικές ενέργειες. Οι ευθύνες και τα θέματα που θα σε απασχολήσουν θα σε πιέσουν γι αυτό να προσέχεις τα ξεσπάσματά σου προς του αγαπημένους σου και ιδιαίτερα προς το ταίρι σου. Προστάτεψε την οικογένειά σου γιατί τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι σκληρές αλήθειες. Αν κάτι σε ενοχλεί, είναι καλύτερα να το διυλίσεις μέσα από τη λογική σου και να το συζητήσεις με το ταίρι σου, καλύτερα από την επόμενη εβδομάδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την εβδομάδα καθώς οι σκληρές όψεις του Άρη (σύνοδος με Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό) επηρεάζουν τον ζωδιακό άξονα της καριέρας σου. Οι ανταγωνισμοί, οι εντάσεις και οι ευθύνες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς, θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να σε αναστατώσουν ψυχικά. Αν πρέπει να διαπραγματευτείς κάτι με τους ανωτέρους σου ή αν θέλεις να κάνεις ένα ξεκίνημα, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Κρόνου – Αφροδίτης στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι, θα πρέπει να προσέχω για να μην ξεμείνω από , ιδιαίτερα μέχρι την Τρίτη που το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία και μπορεί να με εξωθήσει στα περιττά έξοδα λόγω υπεραισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που θα σε βάλει σε ρομαντικές καταστάσεις, λόγια, περιπάτους, διάθεση να απολαύσεις καλλιτεχνήματα με το ταίρι σου αλλά πάντα με τον κίνδυνο όλα αυτά να είναι ένα καλό περιτύλιγμα μιας αυταπάτης. Παράλληλα, με τον Άρη στο τρίτο ηλιακό σου σπίτι να σχηματίζει όψεις συνόδου με τον Πλούτωνα και τετραγώνου με τον Ουρανό, οι παρεξηγήσεις είναι στο παιχνίδι που θα γίνει σαφώς καλύτερο αν προσπαθήσεις να αλεγράρεις, να διασκεδάσεις και να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που μπορεί να προκαλέσουν οι σοβαρές αποφάσεις και βιαστικές υποσχέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι οι όψεις αυτών των ημερών είναι αρκετά σκληρές, εσύ θα έχεις κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σου είναι επικοινωνιακό. Κάποιες προτάσεις που ίσως δεχθείς, μπορεί να σου φανούν ρηξικέλευθες αλλά μην τις απορρίψεις ως αμελητέες. Το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα βρεις τους τρόπους να τις αξιοποιήσεις. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιό σου πριμοδοτεί τις πολύ σοβαρές προτάσεις και τη διάθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες της σχέσης σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ και, γενικότερα στις μετακινήσεις μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι μπορεί να αποβεί πολύ αποκαλυπτική, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις κάτι να κρύψεις γι αυτό να προσέχεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου ή τη σχέση σου σε κινδύνους. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή καθώς θα σε ταλανίζουν τα πρακτικά σου θέματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης από τον Αιγόκερω επηρεάζει τις οικονομικές σου υποθέσεις. Με τις σκληρές όψεις που σχηματίζει (σύνοδος με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό) δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου. Σε γενικές γραμμές κάνε όσο το δυνατόν καλύτερη των οικονομικών σου, προκειμένου να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τυχόν αναπάντεχες καταστάσεις. Επίσης, απόφυγε τους διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αυτή την εβδομάδα, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, εκφράζοντας τις πιο σκληρές εκδοχές αυτών των πλανητών. Ως εκ τούτου πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τώρα είσαι σαν ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί. Αν θέλεις να δώσεις ένα λυτρωτικό τέλος σε μία σχέση, θα συμβούν τα γεγονότα (μάλλον βίαια) που θα σου δώσουν την ώθηση να το κάνεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη να εκτονώνει τις εκρηκτικές ενέργειες του Ουρανού και του Πλούτωνα, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί τώρα δεν αποκλείεται να προκληθούν σοβαροί τριγμοί σε συνεργασίες σου. Η περίοδος είναι δύσκολη καθώς οι ανταγωνισμοί, τα προβλήματα, οι εκπλήξεις –ως επί το πλείστον οι δυσάρεστες- θα αποτελούν καθημερινότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις τριβές και τα σημαντικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να γuμνάζομαι περισσότερο για να εκτονώνω την όποια αρνητική ενέργειά μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με τις όψεις αυτών των ημερών μάλλον δεν θα έχεις μυαλά και χρόνο για έρωτες και περιπέτειες εκτός αν θέλεις να βάλεις το μυστήριο και την παρανομία στην ερωτική σου ζωή, εκμεταλλευόμενος/η τις όψεις του Άρη από το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βαρεθείς καθώς θα ζήσεις σκηνές από θρίλερ με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να προσέχεις γιατί η τάση των ημερών είναι να αποκαλύπτονται τα μυστικά, τα παράπονα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, είναι προτιμότερο να κρατάς μικρό γιατί, αν περιμένεις πολλά, μπορεί να απογοητευτείς. Από την άλλη, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό είναι θετική για να κινηθείς πιο ευέλικτα στον τομέα της καριέρας σου αλλά είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, να προσέχεις τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην μπλέξεις σε κουτσομπολιά και ίντριγκες και να φυλάς να νώτα σου από αυτούς που θα μπορούσαν να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα χάνω πολλή ενέργεια, γεγονός που μπορεί να αποβεί βλαπτικό για την υγεία μου γι αυτό να προσέχω. Καλά θα κάνω να τρέφομαι καλύτερα, να κοιμάμαι περισσότερο, να ασκούμαι και να ενισχύω το ανοσοποιητικό μου με όποιον τρόπο μπορώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω απ” όπου σχηματίζει σκληρές όψεις (συνόδου με τον Πλούτωνα και τετραγώνου με τον Ουρανό), οι οποίες επηρεάζουν τον άξονα στόχων, φιλιών, συλλογικών δραστηριοτήτων, δημιουργικότητας και έρωτα για το ζώδιό σου. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αλλά, ταυτόχρονα, να μη διστάσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να ζήσεις κάτι καινούργιο ή με έντονο πάθος αν προκύψει.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να πραγματώσεις τα σχέδιά σου ή να διακριθείς σε συλλογικές δραστηριότητες θα συνοδεύονται και από κάποιες ευκαιρίες γι αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά και εστιασμένος/η στο σκοπό σου. Αν δεν παρασύρεσαι από κόλακες που υπόσχονται εύκολα κέρδη κι αν τολμήσεις να πάρεις τα ρίσκα σου, τότε δεν αποκλείονται οι μεγάλες νίκες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο ένατο ηλιακό μου σπίτι, τον Σκορπιό, θα αποδώσουν τα επαγγελματικά ταξίδια μου, οι επαφές μου με το εξωτερικό, οι σπουδές και η επιμόρφωσή μου.

www.astrology.gr

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: