Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε ότι με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στην εμφάνισή σας νεανικό στιλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και είναι πιθανό μία πρόταση να σας γίνει σε ανύποπτο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και οργανώστε μια εκδρομή. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε να δείτε την κατάσταση να βελτιώνεται, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν την ανάγκη σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι.

ΛΕΩΝ: Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε τον χρόνο σας δημιουργικά, με φιλικά πρόσωπα. Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας προσφέρει ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Μην αντιμετωπίζετε τα εμπόδια και τις αναποδιές με νεύρα αλλά με υπομονή.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν. Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βασιστείτε σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η προσέγγιση ενός επαγγελματικού θέματος με σοβαρότητα θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην κάνετε έξοδα που θα υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Εάν κάποιο άτομο σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα δεχτείτε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Αν δραματοποιείτε καταστάσεις, τότε γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τους δικούς σας ανθρώπους. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν απαντήστε με ευγένεια. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που προβάλλει ένας συνεργάτης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η απογοήτευση που σας καταλαμβάνει κάποιες φορές σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες. Δεν θα πρέπει να σας λείπει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί όπου θέλετε και όχι εκεί όπου κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να το παρασύρουν.

Ζώδια

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: