Ζώδια: Προβλέψεις για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Διαβάστε το ημερήσιο ωροσκόπιό σας για αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017…

ΚΡΙΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν, προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια για να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες ή συνεργασίες. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη, ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δεν είναι παρόντα. Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και με τον σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία. Ευνοούνται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει, και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερη επιλογή σας. Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα, με θετική σκέψη και χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας, πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε έναν συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους. Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.

Ζώδια

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: