Ζώδια – Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Ζώδια   Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Αφού τελείωσε η έκλειψη τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να μείνεις έστω και για λίγο με τον εαυτό σου. Η διαφορετικότητα που έχεις σαν άτομο μπορεί σήμερα να σε σπρώξει να ξεκινήσεις κάτι που θα αφορά είτε μαγειρική, εξωτική κουζίνα ή πρακτικές κατασκευές σε διαφορετικά . Πάντως κάτι θέλεις να κάνεις που σίγουρα οφείλεται στην σεληνιακή επιρροή. Από την άλλη έχεις τη διάθεση για συντήρηση και θα αρχίσεις είτε να συμμαζεύεις τα πράγματά σου είτε να κάνεις λογαριασμούς για να μαζέψεις τα έξοδά σου. Από το Σάββατο το βράδυ θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί θα βγει το επικοινωνιακό σου στοιχείο και θα συναντηθείς με πολλούς φίλους αλλά και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Ταύρος

Σήμερα είναι η ημέρα σου και θα χαλαρώσεις περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να αφεθείς χωρίς να σε πιέζει τίποτε γιατί θέλεις να περάσεις ευχάριστα και όχι μέσα στο άγχος και τη συνεχόμενη απαίτηση από τον εαυτό σου και τους άλλους. Το Σάββατο πιθανόν να επιβάλλεις κάποια όρια γιατί δεν σου αρέσει να γίνονται όλα χύμα κυρίως αν συνεργάζεσαι με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή επηρεάζεσαι από αυτό. Θα δεις ότι με τις συμβουλές του μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που πιθανόν να είναι έξω από εσένα. Για αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς από το βαρύ κλίμα γιατί εσύ έχεις και άλλες προσλαμβάνουσες αυτή την περίοδο όπου χρειάζεται να έχεις ελευθερία αλλά πάνω από όλα τόλμη σε ό, τι κάνεις. Η Κυριακή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα αφού θα βρεθείς με κόσμο και πιθανόν να συναντήσεις άτομα από το παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Έχεις μια αναβλητικότητα και αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει κάτι παραπάνω από ανάγκη για ξεκούραση, μάλλον τεμπελιά, γιατί το σώμα σου δεν αντέχει κάτι παραπάνω. Χαλάρωσε λοιπόν βάλε και την μουσική σου ή ό, τι άλλο σε ανακουφίζει. Ακόμα και στην δουλειά σου να βρίσκεσαι, αν φυσικά μπορείς, καλό θα είναι να μην ακολουθείς ρυθμούς που σε αγχώνουν και να τα κάνεις όλα λιγότερο βεβιασμένα. Η σχέση με τον Σκορπιό αρκετές φορές σου δίνει μια ενόχληση και κάθε φορά πρέπει να απολογείσαι όταν ή να προσπαθείς να βρίσκεσαι μέσα στο μυαλό του για να μην θυμώνει. Από την Κυριακή και μετά χαρά Θεού θα είναι όλα γιατί θα έχεις πολύ κέφι, περισσότερες ευκαιρίες για να βρεθείς με κόσμο αλλά και να εκφραστείς πολύ πιο εύκολα.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις ασφάλεια και αυτό είναι σημαντικό για σένα γιατί θα επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου και θα δώσεις πολύ καλά δείγματα συναισθηματικής επαφής. Δεν θα υπάρχει αυτή η τρέλα και η πίεση των προηγούμενων ημερών και αυτό είναι το ζητούμενο, να πάρεις τα πάνω σου και να μην αφήσεις κανένα να σε ενοχλήσει ή να σου χαλάσει την διάθεση. Από την Κυριακή και μετά όλα θα είναι πιο ρευστά και περισσότερο επιφανειακά για τον δικό σου ψυχισμό που αναζητά την διατήρηση από το συναισθήματα μέχρι τα άτομα που είναι γύρω σου. Όμως θα βρεθείς με νεανικό κόσμο και πιθανόν θα έχεις μια πιο αεράτη και άνετη συμπεριφορά. Ερωτικά, με τον Τοξότη μπορεί να παίξει κάτι έντονο.

Λέων

Οι ανάγκες της καθημερινότητας με κάποιο τρόπο σε σπρώχνουν να προσγειωθείς σε θέματα πιο πρακτικά. Για αυτό, μπορεί να γεμίσεις το ψυγείο σου ή τα ράφια σου, μέχρι και να ξεκαθαρίσεις το θέμα ενός ακινήτου που σε απασχολεί. Η ενασχόλησή σου με οτιδήποτε είναι αναγκαίο δεν σου πολυαρέσει γιατί προτιμάς να κάνουν άλλοι αυτά τα πεζά αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί εσύ τελικά τα καταφέρνεις καλύτερα. Η σχέση με τον Σκορπιό πιθανόν να μπει και πάλι σε αποστάσεις και καλούπια, κυρίως αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας που ο ένας σκέφτεται έτσι και ο άλλος αλλιώς. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα όπου θα λειτουργήσουν θετικά και τα αποτελέσματα της έκλειψης αλλά και των πλανητικών κατευθύνσεων που προς το παρόν σε ευνοούν.

Παρθένος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι όλα είναι υπό έλεγχο και αυτό σε ικανοποιεί περισσότερο αυτή την στιγμή. Η σχέση με τον Σκορπιό βρίσκεται σε καλύτερο σημείο και μέσα από εκεί εσύ θα λειτουργήσεις περισσότερο ισορροπημένα. Το λυρικό στοιχείο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου καλό είναι να το εκφράσεις γιατί έχεις ρομαντισμό και ανάγκη να τον ζήσεις. Μπορεί να φαίνεσαι λογικός/η αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή γιατί βαθιά μέσα σου κρύβεις όλο το μεγαλείο της ευαισθησίας που τις πιο πολλές φορές δεν το δείχνεις από φόβο μήπως πληγωθείς. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να έχεις μεγαλύτερη ψυχική αντοχή για να μην χαθείς στις πολλές δουλειές και επαφές γιατί αν μπλεχτείς με αυτές μετά δε θα έχεις την διάθεση να κάνεις τίποτε άλλο. Με τον Δίδυμο χρειάζεσαι ένα ξεκάθαρο έδαφος για να πεις ότι όλα είναι καλά μεταξύ σας.

Ζυγός

Βρίσκεσαι πιθανόν σε μια δεινή θέση επειδή έχουν προκύψει προβλήματα που δεν μπορείς είτε να αξιολογήσεις είτε να αντιμετωπίσεις. Κυρίως είναι πρακτικά και μπορεί να αφορούν ακόμα και σε κάποια οικονομικά που σχετίζονται με ένα περιουσιακό στοιχείο. Ίσως να νιώθεις ένα είδος μοναξιάς από το άτομο που είστε μαζί γιατί εσύ ως Ζυγός έχεις μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα και αν το άτομο που είστε μαζί δεν στη δίνει καθόλου, τότε βρίσκεσαι στο κενό και υποφέρεις. Ο Ταύρος ίσως να μην είναι πολύ μαθημένος να σου συμπαραστέκεται στα πάντα και αυτό να σε ξενίζει κάποιες φορές. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά οι συνθήκες αλλάζουν και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη γιατί ο αέρας της επικοινωνίας βρίσκεται πολύ κοντά σου οπότε αντλείς τεράστια αυτοπεποίθηση. Πιθανόν να βρεθούν άμεσα λύσεις από την έκλειψη της Τετάρτης και αυτό να σε ξεμπλοκάρει τελείως.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι στην φάση που θέλεις να αποστασιοποιηθείς από όλα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πιθανόν να σου βγαίνουν κάποιες επιθυμίες που θα ήθελες με κάποιο τρόπο να υλοποιήσουν άλλα άτομα γιατί από μόνος/η σου νιώθεις ότι δεν μπορείς και χρειάζεσαι την αρωγή τους. Το Σάββατο θα θέλεις να κάνεις πράγματα μαζί με άλλους αλλά θα βάζεις χωρίς να το καταλάβεις όρια και εμπόδια, καθαρά από δικές σου παραξενιές. Φρόντισε να μην χάσεις την μπάλα και να μείνεις εντός παιχνιδιού με τους φίλους σου γιατί μετά μπορεί να παραπονιέσαι ότι δεν σε αγαπάνε ή δεν σου στέκονται. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά θα νιώσεις ότι μπορείς να εκμυστηρευτείς ακόμα και κάποια πράγματα που παλιά τα κρατούσες μέσα σου ενώ τώρα θα δεις ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο νόμιζες. Με τον Τοξότη θα έχεις κάποιες οικονομικές συναλλαγές που σίγουρα θα είναι για το καλό σου.

Τοξότης

Κάνεις πράγματα που πιθανόν να μην σε εκφράζουν αλλά το βλέπεις και εσύ ότι σου χρειάζονται περισσότερο. Η γνώση που θέλεις συνέχεια να παίρνεις έχει και μια σημαντική εφαρμογή την οποία θα πρέπει να την εξασκήσεις γιατί αλλιώς δεν έχει χρησιμότητα. Ίσως αυτό το σαββατοκύριακο να βρεθείς σε σεμινάριο ή σε μια εκδήλωση αθλητική που καλό θα σου κάνει γιατί θα γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και θα σε βοηθήσει να έχεις μια καλύτερη επαφή και . Πάντως είναι σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πράξη οτιδήποτε σου τριγυρνάει στο κεφάλι γιατί έτσι θα δοκιμάσεις και θα επεκτείνεις τις δυνάμεις σου. Φρόντισε να μην μπερδευτείς πολύ με τον Ιχθύ.

Αιγόκερως

Αφήνεις όλα τα αρνητικά απέξω και προσπαθείς να περάσεις όσο μπορείς πιο καλά. Θέλεις τον δικό σου χώρο για να απομακρυνθείς από τα διάφορα που σε ενοχλούν κατά καιρούς. Ο τρόπος που ονειρεύεσαι μερικές φορές σε βοηθάει να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα και σε φέρνει σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού που συνήθως παραμελείς. Για αυτό παραμέρισε όλα τα στοιχεία που σου δημιουργούν ένταση, ανασφάλεια και στεναχώρια και τίμησε τον εαυτό σου με μεγαλύτερο σεβασμό, αγάπη και φροντίδα που μάλλον το έχεις ανάγκη. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά όλα αλλάζουν χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα περάσεις άσχημα, αρκεί να δεχτείς τις ιδιαιτερότητες κάποιων ατόμων τα οποία σε βάζουν να σκεφτείς ή να μιλήσεις παραπάνω από αυτό που θέλεις.

Υδροχόος

Νιώθεις ότι στενεύει ο κλοιός γύρω σου από πράγματα που πρέπει να κάνεις και κάπως τα παραμελείς. Για αυτό φρόντισέ τα σήμερα και μην τα αναβάλλεις για το αύριο γιατί κακό θα σου κάνει, όχι καλό. Αφήνεις συνέχεια πίσω σου κάποιες άλυτες υποθέσεις που στο τέλος θα μαζευτούν και θα πρέπει να τις ολοκληρώσεις όλες μαζί, πράγμα που θα σε πιέσει και θα σου δημιουργήσει άγχος και στρες. Αν έχεις συναισθηματικά προβλήματα με ένα Καρκίνο ή Σκορπιό μην θεωρήσεις ότι το άλλο το πρόσωπο είναι περισσότερο ευνοημένο από εσένα και βάλεις τον εαυτό σου σε πιο δυσχερή θέση γιατί αυτό δεν σε βοηθάει καθόλου, αντίθετα σε απομακρύνει από τον στόχο σου. Η σχέση σου με τον Ταύρο θα είναι πολύ εκκεντρική και δυναμική και θα πρέπει να απελευθερωθείτε και οι δυο από διάφορες προσωπικές φοβίες και ανασφάλειες για να μπορέσετε να δώσετε το καλό σας κομμάτι. Βέβαια από το Σάββατο το βράδυ θα είσαι πολύ καλύτερα και θα περάσεις όμορφα γιατί θα βρεθείς με φίλους και γνώριμες φυσιογνωμίες όπου θα συζήσετε για θέματα που θα σε ικανοποιούν αλλά και θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα και εσένα αυτό είναι το μεγάλο σου θέμα, να μπορείς να σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου γιατί μερικές φορές νομίζεις ότι είσαι ξένος.

Ιχθύες

Ο συντονισμός πολλών επαφών και καταστάσεων θα σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να έχεις το πάνω χέρι. Το βλέπεις βέβαια ότι πρέπει να γεφυρώσεις διαφορές για να έχεις ένα συνολικό αποτέλεσμα. Η πιθανότητα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου θα σε φέρει σε μεγαλύτερη ισορροπία. Η παρέμβαση ενός Ζυγού θα σε βοηθήσει να καταλάβεις σε ποιον τομέα χρειάζεσαι ενίσχυση και σε ποιον μπορείς να σταθείς μόνος/η σου. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά θα εμφανίσεις μεγαλύτερη νευρικότητα με αυξημένη όμως τάση για ποτό ή για γλυκά. Μπορεί να αφεθείς στον ήχο μιας λυρικής μουσικής ή να πας σε ένα μέρος όπου πιθανόν να δεις όλους σου τους φίλους. Από την μια θα σου αρέσει και από την άλλη μπορεί να νιώσεις ότι όλο αυτό σε κουράζει. Τα λόγια σου καλύτερα να τα προσέχεις για μην πεις κάτι που μετά θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού ή κουτσομπολιού.

Πηγή: astrology.gr

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: