Ζώδια Παρασκευή 7 Απριλίου 2017: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για Παρασκευή 7 Απριλίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Γενικά
Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αγαπητέ Κριέ, και το ίδιο και οι απαιτήσεις. Δείξε ψυχραιμία και απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε αποτρέψουν από τους στόχους σου. Φρόντισε για την ξεκούραση και τη διατροφή σου και μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις προγραμματίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις λόγια που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η είναι αρκετά ευνοϊκή σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Ταύρος

Γενικά
Διφορούμενα μηνύματα θολώνουν την κρίση σου, αγαπητέ Ταύρε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις υποθέσεις που θα προκύψουν. Προσπάθησε να αντλήσεις όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και αργότερα θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις θέση με γνώση και αντικειμενικότητα. Μην σπεύσεις σε δηλώσεις που ίσως σε εκθέσουν μακροπρόθεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα και να φερθείς συγκρατημένα, ειδικά σε αγορές.

Δίδυμος

Γενικά
Ευχάριστα μηνύματα πρόκειται να δεχτείς από τον φιλικό σου κύκλο και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί. Η αισιοδοξία των ημερών θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις εξελίξεις που προβλέπονται θετικές για το ζώδιό σου και που θα οδηγήσουν σε μία διαφορετική καθημερινότητα, απαλλαγμένη από προβλήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες ξαφνικές υποχρεώσεις. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Καρκίνος

Γενικά
Απρόσμενες συναντήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα και μία γλυκιά νοσταλγία για εμπειρίες του παρελθόντος. Ασχολήσου με το σήμερα και μην χάσεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε ονειροπολήσεις χωρίς τελειωμό. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σου και θα καθοριστεί από τις προσωπικές σου κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Λέων

Γενικά
Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια αινίγματα που σε απασχολούν και να οδηγηθείς στην πραγματική εξήγηση των υποθέσεών σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και οργάνωσε την καθημερινότητά σου, ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα είναι αρκετές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, δείξε προσοχή σε αυτά που θα πεις αλλά και στο πώς θα κινηθείς απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου και να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Παρθένος

Γενικά
Νέα από μακριά έρχονται να σε ικανοποιήσουν, αλλά μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Συγκράτησε τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και μην συζητήσεις τα συμπεράσματά σου, πριν βεβαιωθείς για όσα συμβαίνουν. Πιθανές αποκαλύψεις θα αλλάξουν τροπή στα πράγματα που θα γίνουν πιο θετικά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου σε ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη ενεργητικότητα. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Ζυγός

Γενικά
Προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου, αγαπητέ Ζυγέ, ώστε να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα αργήσουν να επανέλθουν. Η κούραση το τελευταίο διάστημα σε έχει φέρει στα όριά σου και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις. Μην υπερβάλλεις και απόφυγε προστριβές και εντάσεις χωρίς λόγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα και να είσαι βέβαιος ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.

Σκορπιός

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, κάτι που θα σε εμποδίσει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Ευτυχώς οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σύντομα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε καλύτερα αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στα αισθηματικά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Οι συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, πρόκειται να βελτιωθούν αρκετά, με τρόπο καθοριστικό. Το ενδεχόμενο αλλαγής στέγης σε αγχώνει αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς πριν ολοκληρώσεις τα αρχικά σου σχέδια, γιατί μπορεί αργότερα να αλλάξουν κάποια δεδομένα και να μην σε καλύπτει η αρχική σου απόφαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου να ισορροπούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Αν κινηθείς έξυπνα, θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Αιγόκερως

Γενικά
Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και υπόσχονται συμμαχίες που θα δικαιώσουν τους κόπους σου. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει κάνοντας αρνητικές σκέψεις για τις εξελίξεις. Η υπονόμευση προέρχεται από τον εαυτό σου και όχι από τις συνθήκες οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της σχέσης σου θα είναι αυτή που θέλεις και εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

Υδροχόος

Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε άτομα του περιβάλλοντός σου να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Βάλε όρια και κοινοποίησέ τα με ευγένεια. Αν δεν γίνουν κατανοητά, δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αμελήσεις τα αυτονόητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό τοπίο ξεκαθαρίζει για το ζώδιό σου και οι σωστές αποφάσεις φαίνονται ξεκάθαρα πλέον στον ορίζοντα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ξαφνικά μικρά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους και ευτυχώς δεν πρόκειται να αφήσουν κατάλοιπα. Οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες και σταδιακά θα υποχωρήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, θα μπορέσεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: