Ζώδια και σeξ: Tι προτιμά το καθένα στο κρεβάτι

ΚΡΙΟΣ

Είστε πρωταθλητές στο σeξ. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, σας δίνει δύναμη και τεράστια αντοχή. Ο τρόπος σας είναι αρπακτικός, προσανατολισμένος στον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Το φλερτ σας είναι απροκάλυπτα σeξουαλικό, δεδομένου ότι η δύναμη είναι για σας ερωτικό αφροδισιακό. Είστε φωτιά και θέλετε να πάρετε τα ηνία στο κρεβάτι. Είστε ορμητικοί και σας αρέσει το κυνήγι, αφού για σας είναι σίγουρα ένα μέρος της σeξουαλικής αποπλάνησης. Είστε αισθησιακοί και δεν είναι εύκολο για σας να εγκαταλείψετε τη σeξουαλική μάχη. Είστε και λίγο περίεργοι στον τρόπο που θέλετε να κάνετε έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αναμφισβήτητα ο πιο αισθησιακός, ο πιο αργός και ρυθμικός στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε το χρόνο σας. Το σeξ είναι περισσότερο σαν …ένα απολαυστικό γεύμα, έτσι δεν βιάζεστε. Θα πρέπει να είστε σε μια σταθερή σχέση και μία σχέση εμπιστοσύνης, για να απολαύσετε τον έρωτα. Θέλετε χάδια και σωματική διέγερση για να ανάψετε. Είστε πολύ σαγηνευτικοί και απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα στη ζωή, όπως μεταξωτά σεντόνια, αρώματα και πλούσια γεύματα. Αν σας προσφέρουν φαγητό και σeξ, δεν θέλετε τίποτα άλλο στη ζωή σας. Μια προειδοποίηση όμως: Είστε λίγο τεμπέληδες, γι’ αυτό δεν θα ξυπνήσετε στις 3 το πρωί για να κάνετε έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι πιο άτακτοι από όλα τα ζώδια και απολαμβάνετε τα σeξουαλικά παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, είστε πνευματικά προκλητικοί και αυτό αντανακλάται και στο κρεβάτι. Με άλλα λόγια, όταν κάνετε έρωτα σας αρέσει να μιλάτε. Μερικές φορές θέλετε να μιλήσετε για το σeξ περισσότερο από ό, τι να το κάνετε. Και δεδομένου ότι είστε ευφάνταστοι και σας αρέσει η ποικιλία, έχετε  ένα οπλοστάσιο φαντασιώσεων στη διάθεσή σας. Είστε πνευματώδεις και πολύ διασκεδαστικοί εραστές. Έχετε μια άγρια επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία στις σχέσεις σας και δεν μπορούν να σας βάλουν σε ένα κλουβί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι και έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της αφής. Προς τα έξω μπορείτε να προσποιείστε ότι είστε χαρούμενοι, αλλά κάτω από το σκληρό κέλυφός σας, είστε πολύ αισθησιακοί και αγαπησιάρικοι. Είστε τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά πλάσματα του ζωδιακού και κάνετε έρωτα χωρίς φραγμούς, όταν αγαπάτε, κι αυτό γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε τόσο πολύ, που μερικές φορές αισθάνεται λίγο να πνίγεται. Δεν κάνετε σeξ για το σeξ, γιατί είστε ευσυγκίνητα και ευαίσθητα πλάσματα και δεν θέλετε απλή σωματική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Είστε οι πραγματικοί εραστές του ζωδιακού. Ακτινοβολείτε σeξουαλική αυτοπεποίθηση και επιδεικνύετε τεράστια ενέργεια. Έχετε και βρυχηθμό! Αγαπάτε τον έρωτα και το φλερτ. Είστε βέβαια λίγο θεατρίνοι αλλά πολύ γενναιόδωροι,  έτοιμοι να διερευνήσετε τα πάντα και είστε και τολμηροί. Οι άλλοι δεν πρέπει να ξεχνάνε να σας επαινούν πάντα, ώστε να μην πληγωθεί το «εγώ» σας! Επιδιώκετε να σας παρακαλάνε και φροντίζετε τον εραστή σας στο κρεβάτι αλλά θέλετε να πάρετε ανταλλάγματα. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που μπορεί να είναι τόσο μαγικό και ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας όλα πρέπει να είναι τέλεια. Το κρεβάτι δεν πρέπει να τρίζει και ο φωτισμός να μην είναι πολύ δυνατός. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για σας ότι είστε πολύ επιλεκτικοί στους εραστές σας. Αν δεν σας κάνουν τη χάρη που ζητάτε θα τους διώξετε με την γκρίνια σας. Για σας το σeξ πρέπει να είναι τέλειο. Το σeξ γίνεται για να ξεθάψετε τα βαθιά θαμμένα πάθη σας. Κι εάν κάποιος καταφέρει να σας σπάσει αυτόν τον κώδικα, θα γίνετε η δίνη της ζωής του. Αναζητάτε την έκσταση, ενεργοποιημένη από έναν εραστή που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να σας προσφέρει έναν ηγετικό ρόλο στον έρωτα και αισθησιακά και λάγνα ερωτικά βράδια.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να πολιορκείστε ερωτικά και σeξ χωρίς ρομαντισμό είναι συνήθως ένα μεγάλο τίποτα. Επειδή κυβερνάστε από την Αφροδίτη, είστε πολύ αισθησιακοί, και όταν κάνετε έρωτα θέλετε απαλή μουσική, φως κεριών και ροδοπέταλα σπαρμένα παντού. Η όλη αισθητική πλευρά του έρωτα είναι πολύ σημαντική για σας. Κάνοντας έρωτα σε ένα πολυτελές κρεβάτι, με την πανοραμική θέα του αστικού τοπίου είναι μια χαρά για σας. Το γρήγορο σeξ σε ένα κρυφό μέρος δεν σας εξιτάρει καθόλου. Θέλετε έναν εραστή που να είναι κομψός και όμορφος. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σας κάνει ευτυχισμένους, ίσως και πάρα πολύ σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί δεν παίζεστε στο σeξ… Κρατάτε μυστική τη σeξουαλική πλευρά σας, αλλά όταν είναι κάποιος στο κρεβάτι μαζί σας πρέπει να προσέχει! Είστε το ζώδιο του σeξ, της γέννησης, του θανάτου και της αναγέννησης και έχετε την ικανότητα να εξερευνήσετε τα σκοτεινά μέρη της ψυχής, εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να προχωρήσουν. Ας πούμε απλά ότι σας αρέσει η «ένταση». Έχετε πολύ ισχυρή λίμπιντο χωρίς ταμπού. Βλέπετε το σeξ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τα μυστικιστικά βάθη της συγκίνησης, των συναισθημάτων και της ψυχής του αγαπημένου σας. Υπόσχεστε μόνο πάθος. Αλλά μερικές φορές γίνεστε καταναγκαστικοί και βασανιστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες είστε χαρούμενοι στον έρωτα, στην αγάπη και το ρομαντισμό. Επιζητάτε το ελεύθερο σeξ, τον ελεύθερο έρωτα, να προσφέρονται απλόχερα τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε επιλεκτικοί, αλλά άλλες φορές επιλέγετε να παραμείνετε μόνοι και άλλες, βιώνετε τον έρωτα μέσα από σύντομες περιπέτειες, ξέρετε εσείς. Το πιθανότερο είναι να έχετε περιστασιακό σeξ με φίλους ή αγνώστους. Το ανοιχτό μυαλό σας, σας κάνει κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικούς. Όταν βάλετε στόχο με το βέλος σας, κτυπάτε ακριβώς στο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σοβαροί και δεν κάνετε ποτέ ανοησίες. Πολλοί θα σας πουν ότι δεν είστε ιδιαίτερα σeξι, αλλά αυτό το λένε γιατί φαίνεστε συντηρητικοί. Καίτε από πάθος αλλά δεν το ξέρετε μέχρι να το ανακαλύψετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε και χωρίς σeξ. Ξέρετε είστε πολύ φιλόδοξοι και λίγο κουραστικά πλάσματα και μερικές φορές άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα για σας. Η σκέψη του περιστασιακού σeξ σας τρομάζει. Θα αράξετε σε μία σχέση όπου υπάρχει κατανόηση και που ο εραστής σας, σας ηρεμεί και μπορεί να βγάλει προς τα έξω τη σeξουαλικότητά σας και τον εσώτερο εαυτό σας. Είστε λίγο ντροπαλοί και δεν εμφανίζετε δημόσια την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ζώδιο του Αέρα, όπου τα πάντα είναι παράξενα, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα, και το σeξ πολύ δυνατό. Είστε ο …εφευρέτης του σeξ, αυτός που έχει τις πιο εφευρετικές και δημιουργικές ιδέες όταν πρόκειται για το κρεβάτι. Τα παιχνίδια, οι νέες θέσεις, τα ερωτικά λόγια σας ανάβουν στη στιγμή. Έχετε, επίσης, μια παράξενη ικανότητα να διαχωρίζετε το συναίσθημα από το σeξ. Σε μια ερωτική σχέση πειραματίζεστε και είστε ανοιχτόμυαλοι αλλά δεν είστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό δεν είναι επειδή δεν σας νοιάζει, αλλά επειδή είστε αυτάρκεις και αναμένετε από τον εραστή σας να είναι κι αυτός έτσι.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς είστε γεμάτοι με συναισθήματα και έχετε την επιθυμία να κρύψετε κάτω από τα σκεπάσματα τις ερωτικές σας διαθέσεις. Για σας η αγάπη και το σeξ είναι ένα και το αυτό και το σeξ είναι μια όμορφη φαντασίωση όπου θέλετε να βυθίσετε τον εραστή σας. Είστε τόσο ελκυστικοί και ρομαντικοί αλλά ο ρευστός χαρακτήρας σας δεν βλέπει κανένα σύνορο μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου. Το σeξ μέσα ή κοντά σε νερό σας εξιτάρει πολύ. Μια βουτιά στη θάλασσα θα ήταν ό, τι καλύτερο, και το αισθησιακό σeξ είναι number one για σας. Ενώ είστε σeξουαλικοί, το σeξ δεν είναι για σας πραγματικά προτεραιότητα εκτός κι εάν πρόκειται να θεραπεύσετε τον εραστή σας με αυτό.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: