Ζώδια 3 Απριλίου 2017: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για  Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Μια ανανεωμένη αίσθηση σωματικής δύναμης μπορεί να σας γεμίσει με αποφασιστικότητα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Το μυαλό σας όμως δεν είναι συγκεντρωμένο εκεί καθώς μπορεί να αισθάνεστε πολύ παθιασμένοι τώρα. Τα πνευματικά και φιλοσοφικά σας ενδιαφέρονται ίσως είναι κυρίως στο μυαλό σας μαζί με τον έρωτα. Η σωματική δύναμη ίσως είναι πολύ ευχάριστη απόψε. Απολαύστε την ημέρα σας.

Ο ανταγωνισμός σας όλες τις μορφές είναι ο πειρασμός της ημέρας. Θα υπάρχουν λεκτικές διαμάχες. Θα μπορέσετε να επιλύσετε και να ξεκαθαρίσετε τις διαφορές σας χωρίς βία. Σήμερα θα έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια κατάσταση. Είναι στο χέρι σας να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Μην χάνετε χρόνο

Η ενέργειά σας είναι συγκεντρωμένη στην καινοτομία και αυτό θα σας προσφέρει μεγάλη ανταμοιβή. Θα αισθάνεστε μια φυσική έλκη προς πρωτότυπες ιδέες. Προχωρήστε μαζί με άτομα που υποστηρίζουν αυτές τις ιδέες και εσάς. Προχωρήστε προς τους στόχους σας

Ταύρος

Θα έχετε ρομαντική διάθεση σήμερα. Θα έλκετε τους ελκυστικούς περνώντας στον δρόμο και να προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού. Οι ταινίες ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο σήμερα και ίσως αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά. Σίγουρα απόψε είναι μια καλή ημέρα για να την περάσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στην ζωή σας. Να έχετε προσεγμένη εμφάνιση.

Όταν όλα πηγαίνουν καλά δεν μένει κάτι άλλο παρά να χαρείτε την ζωή και ότι έχει να σας προσφέρει. Μην περιμένετε κάτι να πάει άσχημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα μπροστά σας. Θα σας είναι δύσκολο να πάρετε τον εαυτό σας σοβαρά σήμερα και αυτό θα εκτιμηθεί από τους γύρω σας.

Το να βρείτε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην κίνηση και την ξεκούραση, την δεκτικότητα και την παθητικότητα είναι το κλειδί σήμερα. Υπάρχουν 2 μέρη στην προσωπικότητά σας που λειτουργούν αρμονικά και σας βοηθούν να επιτύχετε ότι θέλετε.

Δίδυμοι

Ένα βράδυ στο σπίτι μαζί με τον/την σύντροφό σας ίσως είναι πολύ δελεαστικό σήμερα. Ο έρωτας και το sex είναι πολύ στο μυαλό σας και ίσως σήμερα εκπλαγείτε και εσείς με το πως αισθάνεστε. Ίσως αποφασίσετε να συνεχίσετε την ανάγνωση ενός ερωτικού μυθιστορήματος ή να δείτε μια ρομαντική . Ίσως μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας σήμερα λεκτικά και σωματικά. Φροντίστε να έχετε ωραία εμφάνιση και προχωρήστε.

Θα βρείτε έμπνευση και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τις προτάσεις που υπάρχουν μπροστά σας. Οι γύρω σας θα ακούσουν και θα δείξουν ότι σας έχουν καταλάβει. Θα υπάρχει φλερτ στις επαφές σας με τους άλλους και αυτό ίσως οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Η υποστήριξη που περιμένατε έρχεται. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας όταν πρέπει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά. Δεν είστε μόνοι. Να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στους άλλους.

Καρκίνος

Η με τον/την σύντροφό σας ίσως συναντήσει εμπόδια και μπορεί να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε. Ίσως κάποια που περιμένετε να έρθουν με το ταχυδρομείο δεν έρθουν σήμερα. Μπορεί η ημέρα να είναι γεμάτη εκνευρισμούς αλλά το απόγευμα θα πάνε όλα καλά. Ο έρωτας δείχνει υπέροχος τώρα. Είναι μια τέλεια ημέρα για να προγραμματίσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Περάστε καλά.

Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε το παρόν για να επεκτείνετε την σχέση σας. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του/της συντρόφου σας ή να οδηγηθείτε από τους φίλους σας. Τώρα θα πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από ότι συνήθως αναφορικά με τα προσωπικά σας θέμα. Θα επωφεληθείτε αν χαλαρώσετε.

Σκεφθείτε ιδέες που κανονικά θα απορρίπτατε. Αντί να αποκλείετε σενάρια που σας είναι άγνωστα τώρα είναι καιρός να τα ενσωματώσετε δημιουργικά στην δουλειά σας. Η επιτυχία είναι δική σας όταν ανοίγετε την πόρτα σας στις πιθανότητες.

Λέων

Είστε παθιασμένα άτομα από την φύση σας αλλά η δύναμη των επιθυμιών σας ίσως σας εκπλήξει σήμερα. Θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί. Θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί με τον/την σύντροφό σας. Μην εκπλαγείτε αν τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού από τους άλλους. Η επικοινωνία σε όλα θα επίπεδα θα είναι καλή και ξεκάθαρη. Απολαύστε την ημέρα σας.

Μια μεγάλη ανάγκη για διαφυγή σας εμποδίζει από το να εκμεταλλευθείτε τις πιθανότητες που υπάρχουν. Τα ιδανικά σας είναι πολλά. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα υπάρχουν εντάσεις με την εξουσία και αυτό θα σας δείξει κάποια από τα ελαττώματά σας. Μην βιάζεστε.

Περνάτε μια δύσκολη φάση σχετικά με την καριέρα σας αλλά δεν πειράζει. Μην προσποιείστε ότι όλα είναι καλά ενώ δεν είναι. Ζητήστε βοήθεια και συμβουλές από τους άλλους αλλά τελικά συνειδητοποιείστε ότι μόνο εσείς μπορείτε να σας κάνετε χαρούμενους.

Παρθένος

Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας και τους άλλους θα είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και τρυφερή. Αν και το πάθος σας είναι έντονο κάτω από την επιφάνεια θα είναι εκεί. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και θα θέλετε να διαβάσετε ρομαντικά μυθιστορήματα. Τώρα είναι καιρός να είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να δείχνετε υπέροχοι. Περάστε καλά.

Θα θέλετε να ικανοποιήσετε τον/την σύντροφό σας. Θα περιμένει περισσότερους συμβιβασμούς από εσάς όπως κάνει και εκείνος/η. Συμπεριφερθείτε καλά και δεν θα το μετανιώσετε. Θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη από τους γύρω σας. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις σας.

Μια δύναμη ώθησης είναι απαραίτητη ώστε να επιτύχετε την επιτυχία που αναζητάτε. Οι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα έχετε την υποστήριξη των άλλων ώστε να τους πραγματοποιήσετε. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους

Ζυγός

Ένα τηλεφώνημα από τον/την σύντροφό σας ίσως φέρει στην επιφάνεια πάθος και ρομαντισμό σήμερα. Μάλλον θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως δεν μπορείτε να συναντηθείτε. Όλα δείχνουν ότι αυτή η συνάντηση θα αξίζει την αναμονή. Θα είστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τον/την σύντροφό σας τώρα. Ίσως ξέρετε ενστικτωδώς τι χρειάζεται από εσάς τώρα. Αγοράστε μερικά νέα και περάστε καλά.

Θα έχετε μια υπέροχη έκπληξη από τον/την σύντροφό σας. Ατό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι έχετε κάνει ένα λάθος στην κρίση σας. Μην στηρίζεστε πολύ στους γύρω σας για να σας βοηθήσουν σήμερα. Θα τα καταφέρετε καλύτερα μόνοι σας.

Σκεφθείτε να πάρετε μαθήματα συγγραφής ή σχεδίου. Κάντε κάτι ώστε να ξεκινήσει να ρέει η δημιουργικότητά σας. Όσο περισσότερο ερεθίζετε την φαντασία σας και την ενσωματώνετε στην δουλειά τις επόμενες εβδομάδες τόσο καλύτερα για εσάς. Ξεκινήστε τώρα με κάτι απλό.

Σκορπιός

Είστε άτομα που συνηθίζετε να λειτουργείτε με το μυαλό σας και σήμερα το πάθος που θα εμφανιστεί ίσως σας εκπλήξει. Για σήμερα οι αρχές σας μπορεί να μετατραπούν από πνευματικές σε σωματικές. Μάλλον θα θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Ίσως αποφασίσετε να βγείτε για ψώνια. Περάστε καλά σήμερα.

Η ερωτική σας ζωή ενισχύεται σήμερα. Είναι μια ημέρα ολοκλήρωσης σήμερα. Προχωράτε χωρίς φόβο προς τα ιδανικά σας. Είναι καιρός να δηλώσετε τον ερωτά σας χωρίς να αισθάνεστε μετριοφροσύνη. Οι ελπίδες σας σήμερα αποδίδουν καρπούς. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας χωρίς δισταγμούς και προχωρήστε αναλόγως.

Η επιθετικότητά σας έχει και στοιχεία φαντασίας και κάνει την ιδανική συνταγή για την επιτυχία. Μην φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί ενώ παράλληλα είστε και προσγειωμένοι. Είναι ένας συνδυασμός που θα σας κερδίσει και σας συμφέρει κιόλας.

Τοξότης

Είστε ρομαντικοί από την φύση σας αλλά σήμερα μάλλον θα σκέπτεστε με βάση το σωματικό πάθος και όχι τον ρομαντισμό. Μάλλον θα ανησυχείτε πολύ για την εμφάνισή σας και ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές και ίσως αγοράσετε κάποια νέα ρούχα. Ίσως θέλετε να αγοράσετε μπλε αλλά μην ξεχνάτε να πάρετε και κάτι κόκκινο. Κανονίστε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας και περάστε καλά.

Θα καταλάβετε καλύτερα τις αξίες του/της συντρόφου σας και το πως λειτουργεί το μυαλό του/της. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε είναι το καλύτερο χαρτί. Ακούστε τους άλλους χωρίς να τους διακόπτετε και θα πάρετε απαντήσεις. Η λάθος προσέγγισή σας ακόμα και αν είστε διακριτικοί έχει την ικανότητα να μην ταιριάζει με τους γύρω σας. Κάντε μια νέα αρχή.

Ένα άτομο που εσείς θεωρείτε τυχερό έχει σκεφθεί μια τέλεια ιδέα. Αυτό το άτομο είναι έτοιμο να προχωρήσει μπροστά και αναρωτιέται αν θέλετε να συμμετάσχετε. Μην φοβάστε να πείτε ναι. Είναι η ευκαιρία που αναζητούσατε.

Αιγόκερως

Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι μάλλον θα έχετε πολύ πάθος σήμερα και θα θέλετε να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Να είστε υπομονετικοί και μην πιέζετε καταστάσεις. Περιμένετε και θα δείτε πως θα πάνε τα πράγματα.

Δεν αξίζει να χαλάτε κάτι σταθερό για να ενισχύσετε λίγο την αυτοπεποίθησή σας. Είναι στιγμή να ελέγξετε πραγματικά τον εαυτό σας. Οι γύρω σας σας συμπαθούν γιατί αγνοείτε τις επιφανειακές διαφορές. Ότι συμβαίνει με τους γύρω σας σήμερα θα είναι για καλό.

Κάντε ότι επιθυμείτε σήμερα καθώς ίσως αύριο να μην έχετε την ευκαιρία. Δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον και είναι σημαντικό να πείτε την γνώμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αυτό είναι το σημαντικό σήμερα.

Υδροχόος

Είστε προσγειωμένα άτομα από την φύση σας και απολαμβάνετε το σωματικό πάθος ίσως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σήμερα. Ίσως ενδιαφέρεστε για ρομαντικά μυθιστορήματα και ταινίες. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ για τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά αισθάνεστε έλξη για έναν φίλο. Είναι υπέροχη ημέρα για ψώνια.

Θα καταλάβετε καλύτερα τα βαθύτερα κίνητρα του/της συντρόφου σας σήμερα. Θα αντιληφθείτε την ανάγκη να αλλάξετε σελίδα αναφορικά με κάποιες παλιές συνήθειες. Θα έχετε κάποια προβλήματα. Μην προσπαθείτε για τίποτα και σκεφθείτε πρώτα τι είναι σημαντικό πριν ασχοληθείτε.

Η τύχη είναι στο πλευρό σας και μπορείτε να πιστέψετε ότι θα είναι στο πλευρό σας τις επόμενες εβδομάδες. Πιστέψτε ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε από κάποιες δύσκολες καταστάσεις που ίσως έχετε εμπλακεί. Υπάρχει δίπλα σας ως δίχτυ προστασίας.

Ιχθύες

Το μυαλό σας μάλλον δεν θα είναι στην δουλειά σήμερα. Αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ίσως αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί. Μάλλον σκέπτεστε το βράδυ όπου μπορείτε να είστε μόνοι με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα αγοράστε κάποια ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχοι και περάστε καλά.

Αναζητάτε παθιασμένο έρωτα. Μην μπερδεύεστε με τα συναισθήματα που είναι υπερβολικά τώρα. Η λύση δεν είναι στις επιπλοκές αλλά στα εύκολα. Αποκαλύψτε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Τα πιο μεγάλα σχέδιά σας καταλαμβάνουν την προσοχή σας. Αυτό σας χαροποιεί και μπορείτε να δείτε την αρχή της επιτυχίας να έρχεται προς το μέρος σας.

Κάτι ή κάποιος θέλει μια τελική ώθηση σήμερα. Μην παραιτείστε μέχρι να έχετε κάνει και τη τελευταία προσπάθεια. Οι άλλοι ίσως έχουν παραιτηθεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνετε το ίδιο. Αποδείξτε στους άλλους ότι μπορείτε να τελειώσετε ότι έχετε αρχίσει.

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: