Ζώδια 2 Απριλίου 2017: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχετε πολλά σχέδια για το μέλλον. Οι ιδέες σας μπορεί να είναι πολλές. Ίσως σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε πια είναι η πιο εφαρμόσιμη. Θα είστε πολύ εμπνευσμένοι, καινοτόμοι και ενθουσιώδεις. Σήμερα είναι καλή ημέρα για κάνετε σχέδια και να σχηματοποιήσετε τις ιδέες σας για δημιουργικά έργα.

Δημιουργείται μια ιδανική ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή ώστε εσείς και ο/η σύντροφός σας να προχωρήσετε με τις επιθυμίες σας χωρίς να χρειάζεται να πιέζετε καταστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι θα υπάρχουν απρόσμενες συναντήσεις σήμερα. Η τύχη θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας αλλά και των γύρω σας.

Οι δυνάμεις ευελιξίας σας θα δοκιμαστούν. Οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με την θέση τους. Μην προσπαθείτε να τους πιέσετε προς μια νέα κατεύθυνση. Δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να είστε αυτοί που κάνουν την αλλαγή και την υιοθετούν.

Ταύρος

Μια νύχτα άσχημου ύπνου και περίεργων ονείρων μπορεί να σας κάνει να μην αισθάνεστε πολύ καλά και να σας λείπει το κίνητρο. Συμμαζευτείτε. Μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες που να θέλετε να εκμεταλλευθείτε. Θα έχετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες ιδέες. Τα επίπεδα ενέργειάς σας δεν θα είναι σταθερά όμως. Να τρώτε σωστά και να είστε συγκεντρωμένοι ώστε να εκμεταλλευθείτε την πλανητική ενέργεια.

Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ομαλά στην σχέση σας σήμερα γιατί έχετε αντικρουόμενες επιθυμίες. Βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά πριν μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας. Μην στηρίζεστε πολύ στους άλλους για βοήθεια. Θα τα καταφέρετε μόνοι σας καλύτερα. Φροντίστε να κάνετε κάτι να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε.

Οι άλλοι μπορεί να σημειώνουν ότι κάνετε. Θα θυμούνται. Ακόμα και τα μικρά πράγματα που κάνετε για τους άλλους θα εκτιμηθούν. Κάντε αυτά τα γενναιόδωρα πράγματα με ένα χαμόγελο.

Δίδυμοι

Οι αλλαγές στην διάθεση και οι εκνευριστικές μικρές καταστάσεις που αποσπούν την προσοχή ίσως σε φέρνουν σε σύγκρουση με τον/την σύντροφό σας προσωρινά. Μπορεί να υπάρχουν προσβολές που κανένας δεν ήθελα να πει. Η είναι γεμάτη ένταση. Είναι καλύτερα να βγείτε έξω μόνοι σας για λίγο και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε όλη την αρνητική ενέργεια. Θα είστε ο παλιός γοητευτικός εαυτός σας μόλις συναντήσετε ξανά τον/την σύντροφό σας.

Η φινέτσα σας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας. Θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπάθειών σας και να γίνετε κατανοητοί χωρίς να προσβάλλετε τον/την σύντροφό σας. Οι νέες συναντήσεις είναι πολλά υποσχόμενες. Θα αισθάνεστε μια μεγάλη ανάγκη να προοδεύσετε και να αποδείξετε τι μπορείτε να κάνετε.

Θέλετε οι άλλοι να σας ακολουθήσουν αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Κανείς δεν βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Οι διαφωνίες θα προκύψουν αν επιμείνετε να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για κάτι που δεν θέλουν.

Καρκίνος

Η έμπνευση μπορεί να εμφανιστεί σήμερα ξαφνικά. Η φαντασία, η καινοτομία και η αυθεντικότητα είναι στα ύψη. Ότι ανακαλύψετε θα τραβήξει πολύ θετική προσοχή. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα οπότε προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και μην εκνευρίζεστε αν συναντήσετε μερικά εμπόδια.

Η επιτυχία είναι στα χέρια σας και η τόλμη σας θα σας οδηγήσει σε καλές ευκαιρίες. Δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στην γοητεία σας. Θα έχετε τον τρόπο να πείθετε και να μαγνητίζετε. Η φυσική σας τάση θα είναι να κάνετε τον εαυτό σας πιο δυνατό. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αφαιρείστε και μην βιάζεστε να μιλήσετε.

Όταν έρθει η ώρα οι άλλοι θα εκτιμήσουν την σκληρή δουλειά και την ευέλικτη συμπεριφορά σας ακόμα περισσότερο. Οι γύρω σας στρέφονται σε εσάς για απαντήσεις και εσείς τις έχετε. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικοί είστε

Λέων

Βοηθήστε με ένα δημιουργικό σχέδιο, είτε δουλεύοντας, είτε προωθώντας το με κάποιο τρόπο. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι απρόσμενη και να αυξήσει την έμπνευσή σας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να παρουσιάσετε ότι έχετε κάνει στο κοινό και σε αυτούς που έχουν σημασία. Είστε πολύ καινοτόμοι και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε. Μπορεί να εκπλαγείτε από ότι καταφέρετε.

Αν αποδεχθείτε και παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα είστε μέσα σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε και θα κερδίσετε σε πάθος και συναισθηματική ασφάλεια. Θα έχετε την ενέργεια για να ακολουθήσετε τις ιδέες σας σήμερα. Μην περιμένετε τους άλλους να συμφωνήσουν και προχωρήστε.

Κάποιες ακριβές συσκευές δεν θα κάνουν απαραιτήτως την δουλειά σας πιο εύκολη. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι απλά γιατί το κάνουν όλοι. Μπορεί να χάνετε περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να βρείτε πως λειτουργεί αυτό. Μερικές φορές καλύτερα τα πράγματα να γίνονται με τον παραδοσιακό τρόπο.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να είστε οι οικοδεσπότες σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες ή σε κάποια συνάντηση στο σπίτι σας. Ένας αριθμός από ενδιαφέροντα άτομα ίσως παρευρεθούν. Ίσως έχουν πολλές καλές ιδέες να μοιραστούν. Είναι μια καλή ημέρα να δουλέψετε προς ένα οικονομικό κέρδος είτε προσωπικό είτε για τον σκοπό για τον οποίο δουλεύετε. Αν κάνετε έναν έρανο θα έχετε πολλές καλές ιδέες.

Τα νέα σχέδιά σας για το μέλλον τραβούν όλη την προσοχή σας. Θα απολαύσετε τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας που θα πάνε πολύ καλά σήμερα. Θα αντιληφθείτε ότι η ελπίδα είναι μεγάλη δύναμη στην ζωή σας ειδικά όταν συνοδεύεται από την ικανότητα. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν χωρίς να τις εκμεταλλεύεστε.

Έχετε φθάσει σε ένα δύσκολο σημείο στην δουλειά σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να τρέξετε και να κρυφτείτε. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο σε κάτι σημαντικό. Μην ανησυχείτε. Ότι συμβαίνει τώρα είναι για καλό.

Ζυγός

Ένα έντονο τηλεφώνημα ίσως κάποια ανάγκη για βοήθεια μπορεί να έρθει σήμερα από έναν φίλο ή έναν συγγενή. Είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι ώστε να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη αλλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί. Το άτομο αυτό ίσως υπερβάλει ή μπορεί να είναι μπερδεμένοι. Όλες οι επικοινωνίες ίσως είναι μπερδεμένες. Μπορεί να είναι δύσκολο να χωρίσετε τον φόβο από την πραγματικότητα.

Έχετε πολύ σοβαρή διάθεση και αυτό φοβίζει τους γύρω σας. Φροντίστε ώστε η φυσική σας ταπεινότητα να μην γίνει συναισθηματικό εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή. Περνάτε μια φάση μεγάλης προσωπικής αναθεώρησης και αυτό θα σας βοηθήσει να σκεφθείτε καθαρά και να επικεντρωθείτε ξανά σε ότι πρέπει.

Η ρουτίνα και η βαρεμάρα δεν σας έλκουν. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες όμως όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε τέτοιες καταστάσεις. Βρείτε την σωστή σας βάση και φροντίστε την.

Σκορπιός

Τα πειράματα με τους υπολογιστές ή άλλη τεχνολογία ίσως αποκαλύψουν κρυμμένα ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε με τις αναπτυσσόμενες ικανότητες που ίσως σας ανοίξουν πόρτες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι φίλοι ίσως σας βοηθήσουν. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι από ότι πριν.

Η σημερινή ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Θα έχετε πολύ πάθος. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και θα κερδίσετε πολλά αν κατευθύνετε τις προσπάθειές σας στην επιτυχία. Αν δεν προσπαθήσετε θα αισθάνεστε εκνευρισμένοι. Αυτά που σας θα συνειδητοποιήσετε σήμερα θα είναι πολύ σημαντικά για την προσωπική σας ανάπτυξη. Θα έχετε πολύ έμπνευση.

Οι αρχές και τα προσωπικά πιστεύω έρχονται στο προσκήνιο. Σκεφθείτε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ίσως κάνετε μια δουλειά που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που πιστεύετε. Μπορεί να μην πληρώνεστε ότι αξίζετε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Τοξότης

Το μυαλό σας τρέχει πολύ γρήγορα. Κάποιες διαφορετικές ιδέες, ενδιαφέροντα, και έργα μπορεί να εμφανιστούν στο μυαλό σας. Σημειώστε τα. Δείτε την λίστα και δείτε ποιες ιδέες είναι εφαρμόσιμες, ποιες είναι άμεσες και ποιες πρέπει να περιμένουν λίγο. Κάντε μια βόλτα πριν κοιμηθείτε για να χαλαρώσετε.

Θα πρέπει να αφήσετε κάποιες από τις αρχές σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε κάποιες από τις θετικές επιρροές που δημιουργούνται στην ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τον εαυτό σας, το αντίθετο μάλιστα. Επικεντρωθείτε στο παρόν. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για προσωπικές στιγμές σήμερα. Απολαύστε τες καθώς τις χρειάζεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε τον ρυθμό σας αντί να σκορπάτε την ενέργειά σας σε πολλές, διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα επιτύχετε περισσότερα αν βρείτε έναν ρυθμό που να σας βολεύει. Δουλέψτε με ενέργεια και θα καταφέρετε πολλά.

Αιγόκερως

Η αστρολογία μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας σήμερα. Ίσως παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο για το θέμα αυτό. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και ότι και να αποφασίσετε να κάνετε θα το μάθετε πιο γρήγορα. Το διάβασμα και ο πειραματισμός ίσως σας διδάξουν πολλά. Οι άλλες πιθανότητες έχουν να κάνουν με τον διαλογισμό.

Είστε ειλικρινείς και ευθείς και οι σχέσεις σας θα ωφεληθούν από την αυξανόμενη αρμονία. Ο/η σύντροφός σας θα είναι ευγνώμων. Του/της δίνετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθεί. Θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείτε αναφορικά με νέες επαφές. Να έχετε αυτοπεποίθηση καθώς θα είναι θετικές μακροπρόθεσμα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε ένα σημείο απομόνωσης ώστε να μπορείτε να σκεφθείτε χωρίς τον θόρυβο γύρω σας. Η ηρεμία και η ησυχία είναι το κλειδί για την ψυχική υγεία. Κάνετε την καλύτερη δουλειά όταν είστε μόνοι σας. Μην αποσπάστε από τις ανάγκες των άλλων.

Υδροχόος

Κάποιοι φίλοι που ασχολούνται με τέχνες και επιστήμες ίσως θέλουν να βρεθείτε σήμερα, να συζητήσετε κάποιες ιδέες. Μάλλον αισθάνεστε καινοτόμοι. Ίσως έχετε πολλά να συνεισφέρετε. Κάποιες ομαδικές δραστηριότητες θα φανούν ικανοποιητικές ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν ανθρωπιστικές επιστήμες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα και πολυάσχολη ημέρα. Μην προσπαθείτε πολύ μπορεί να εξαντληθείτε.

Θα πρέπει να κάνετε μια σημαντική επιλογή ώστε να έχετε μια πιο καθαρή των καταστάσεων σήμερα. Είτε αφορά 2 άτομα ή 2 διαφορετικούς τρόπους ζωής θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι ώστε να έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε τις αμφιβολίες σας υπό έλεγχο. Είστε ανάμεσα στην ονειροπόληση και την ανάγκη για δράση. Αυτό δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Εξοπλιστείτε με τα γεγονότα πριν προχωρήσετε σε . Να είστε προσεκτικοί για το πως προσεγγίζετε έναν συνεργάτη. Αν μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας θα βγείτε κερδισμένοι.

Ιχθύες

Σήμερα καλή ημέρα να μην τραβήξετε την προσοχή. Η προσοχή που έρχεται προς το μέρος σας είναι ύποπτη. Μην εμπιστεύεστε τα κίνητρα κανενός που ρωτά πολλά ή που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για ότι κάνετε. Δεν είναι καλή ημέρα να ξεκινήσετε καινούργια έργα ή να προχωρήσετε με νέες γνωριμίες. Ασχοληθείτε με όσα ενδιαφέρουν εσάς.

Η συμπεριφορά σας μπερδεύει τον/την σύντροφό σας. Βάλτε τις προτεραιότητές σας σε σειρά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ηρεμήσει. Χρειάζεστε χώρο. Το να μένετε στο παρελθόν σημαίνει ότι δεν προχωράτε προς το μέλλον. Ανανεώστε τις ιδέες σας και θα αισθάνεστε καλύτερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μοιράστε τα καθήκοντα αντί να τα αναλαμβάνετε όλα εσείς. Είστε σε θέση κλειδί. Έχετε καλή εικόνα για όλα γύρω σας. Μοιράστε δουλειές στους άλλους που θα σας βοηθήσουν να φθάσετε τους στόχους σας. Φροντίστε να συμφωνείτε όλοι.

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: