Ζήτησε από τη γυναίκα του να τραβήξει σε βίντεο τη βουτιά του σε παγωμένο ποτάμι και πνίγηκε μπροστά της!

Προσοχή, σοκαριστικές εικόνες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 38χρονος Ουκρανός, ο οποίος ζήτησε από τη γυναίκα του να καταγράψει σε βίντεο τη βουτιά του στα παγωμένα νερά ενός ποταμού και στη συνέχεια πνίγηκε μπροστά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άτυχος άνδρας ονόματι Αλεξάντερ βούτηξε μέσα στα νερά του παγωμένου ποταμού Τσορτόμλικ στις 5 Φεβρουαρίου, έχοντας προηγουμένως βάλει τη γυναίκα του να τραβήξει σε βίντεο την παράτολμη πράξη του. Δυστυχώς, ο άνδρας παρασύρθηκε σχεδόν αμέσως από τα γρήγορα ρεύματα κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του ποταμού, παγιδεύτηκε και δεν βγήκε ξανά ποτέ ζωντανός στην επιφάνεια.

Μετά από πολύωρη, αγωνιώδη αναζήτηση των μονάδων αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών της πόλης Ντνιπροπετρόφσκ, δύτες εντόπισαν το άψυχο σώμα του Αλεξάντερ σε βάθος 4 μέτρων την επόμενη ημέρα.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγες εβδομάδες μετά από μια άλλη παρόμοια τραγωδία, σε ένα χωριό νότια της Αγίας Πετρούπολης, την ημέρα των Θεοφανείων, όταν μια Ρωσίδα δικηγόρος βούτηξε στα παγωμένα νερά ποταμού και βρήκε τον θάνατο μπροστά στον σύζυγο και τα δύο παιδιά της, αφού παγιδεύτηκε και εκείνη κάτω από τον πάγο.

Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail από το πιο πρόσφατο περιστατικό δείχνει αρχικά έναν φίλο του Αλεξάντερ να ανοίγει με ηλεκτρικό πριόνι μια τρύπα στο πάγο. Στη συνέχεια ο ίδιος ο 38χρονος καθαρίζει τον πάγο με ένα τσεκούρι.

Στον διάλογο που εκτυλίσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι πριν την τραγωδία, η γυναίκα ακούγεται να ρωτά τον σύζυγό της αν φοβάται και αν κρυώνει, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις.

Στη συνέχεια ο 38χρονος βράζει την μπλούζα του, επιδεικνύει τους μύες τους και κάνει τον σταυρό του, καθώς η σύζυγός του επαναλαμβάνει ότι κρυώνει και εκφράζει φόβους ότι θα αρρωστήσει.

Όταν ο άνδρας βουτάει τελικά στο ποτάμι, μέσα σε λίγες στιγμές βουλιάζει και εξαφανίζεται κάτω από τα θολά νερά. Σε αλλόφρονα κατάσταση η γυναίκα ρωτάει τι πρέπει να κάνει και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο φίλος του άτυχου Αλεξάντερ επιχειρεί να ανοίξει μια ακόμη τρύπα στην επιφάνεια αλλά είναι πολύ αργά για να σώσει τον 38χρονο, ο οποίος παγιδεύτηκε στην παγωμένη αγκαλιά του ποταμού και πνίγηκε….

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: