Ζευγάρι χορευτών σοκάρει το κοινό με αυτή την απίθανη ακροβατική χορογραφία

Εάν δεν έχετε δει αυτή την καταπληκτική παράσταση ακόμα, τότε θα απολαύσετε το παρακάτω βίντεο.

Ετοιμαστείτε να μείνετε άφωνοι με αυτούς τους δύο απίστευτα ταλαντούχους χορευτές και ακροβάτες, τον Valeriy και την Yulia, να εκτελούν το ‘χέρι με χέρι’ νούμερο τους. Δεν είναι μόνο τόσο σέξι αυτός ο χορός αλλά είναι επίσης και μια εκπληκτική εμφάνιση και των δύο που ενσαρκώνουν τον ανδρικό και γυναικείο αθλητισμό με τόση χάρη.

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα!

Υπό τον ήχο του τραγουδιού ‘Heartbeat’ (Nneka), αυτοί οι χορευτές είναι σαν υπεράνθρωποι. Η  Yulia είναι μικρή σε σύγκριση με το σύντροφό της, αλλά γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι χρησιμοποιεί το μέγεθος και την ταχύτητα της προς όφελός της, πέφτοντας στην αγκαλιά του Valeriy της. Η εκτέλεση είναι γεμάτη από τόσα πολλά ψηλά άλματα και  απίστευτες προσγειώσεις στο έδαφος που προκαλούν ζάλη μόνο που τους παρακολουθούμε! Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο καιρό θα έκαναν πρόβες.

Ένας σχολιαστής στο YouTube το λέει καλύτερα: ‘Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις πόσο απίστευτο είναι. Θεέ μου είναι πραγματικά απίστευτο. Κάποιες από αυτές τις φιγούρες είναι ακατανόητες και αυτά τα παιδιά είναι δύο φανταστικοί χορευτές από μόνοι τους. Ένα φαινόμενο.’

Σας εντυπωσίασαν;

Originally posted 2016-07-20 09:30:46.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: