Ζευγάρι βλέπει ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία από τον Γάμο τους και Παθαίνουν ΣΟΚ! Κοιτάξτε την λίγο πιο Προσεκτικά και θα Καταλάβετε…

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία γάμου, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους. Αλλά σύντομα παρατήρησαν κάτι παράξενο στη φωτογραφία.

Δεν ήταν μόνοι στη φωτογραφία. Όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, είδαν ένα πρόσωπο να ξεπροβάλλει ανάμεσά στα κεφάλια τους. Κάποιος τους έκανε φάρσα; Ή είναι κάτι πιο ανατριχιαστικό;

Ρίξτε μια ματιά:

Ο γαμπρός, ο Kevin Matthew Dennis, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τη λεζάντα: «Η αγαπημένη μας φωτογραφία του γάμου…Μέχρι που είδαμε τι είναι ανάμεσά μας…Ακόμα δε ξέρουμε τι ήταν.» Οι χρήστες σχολίασαν ότι έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το νιόπαντρο ζευγάρι άρχισε να ρωτάει τους καλεσμένους αν θυμούνται κάποιον να κρύβεται πίσω τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η αδερφή της νύφης είπε ότι ίσως θα μπορούσε να είναι εκείνη την ώρα που περνούσε πίσω τους κατά λάθος. Ωστόσο, ο γαμπρός είναι πιο σκεπτικός.

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε το πρόσωπο του αγέννητου παιδιού τους ή κάποιο σημάδι κακού. Ό,τι και να ήταν, το μόνο σίγουρο είναι κατέστρεψε μια τέλεια στιγμή και όλοι ασχολούνταν με τι ακριβώς είναι αυτό.

Κάποιος χρήστης προθυμοποιήθηκε να κάνει Photoshop και να αφαιρέσει το πρόσωπο από το φόντο.

Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει ανακαλύψει τι ήταν τελικά στη φωτογραφία τους. Όλοι οι καλεσμένοι αρνούνται ότι ήταν πίσω τους ή ότι ήταν κάποια φάρσα.

Credit: Tiphero

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: