Ζευγάρι προσφέρει 50.000 λίρες το χρόνο για νταντά αλλά καμία δεν δέχεται να ζήσει μαζί τους

Βλέποντας αυτή την αγγελία θα έλεγες πως πρόκειται για την πιο τέλεια δουλειά στον κόσμο. Τετραμελής οικογένεια στην Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες τον χρόνο σε οποιαδήποτε νταντά αναλάβει να φροντίζει τα παιδιά τους – πέντε και επτά ετών αντίστοιχα-.

Και εκεί που λες «εδώ είμαστε», παρατηρείς κάτι που σε κρατάει πίσω… Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η αγγελία είναι 100% αληθινή και ανέβηκε στην ιστοσελίδα «Childcare.co.uk».

Η νταντά, λοιπόν, θα πρέπει να παρέχει πρωινό στα παιδιά, να τα πηγαίνει και να τα περιλαμβάνει από το σχολείο, να τα βοηθάει με τα μαθήματά τους και να τα βάζει για ύπνο. Θα ζει στο δικό της μικρό διαμέρισμα στο σπίτι της οικογένειας, με την δική της κουζίνα και τουαλέτα. Επίσης, τρία βράδια την εβδομάδα θα είναι ελεύθερη να βγαίνει έξω τα βράδια. Καλά μέχρι εδώ…

Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είναι ανεκτική με τον κόσμο του παραφυσικού, καθώς φαίνεται πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Η οικογένεια εξηγεί ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο χρηματικό ποσό για την συγκεκριμένη θέση, καθώς έχουν χάσει πέντε νταντάδες μέσα σε ένα χρόνο. Όλες τους είχαν κάνει λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους, γεγονότα που δεν έχει βιώσει ποτέ το ζευγάρι, αν και τους είχε γνωστοποιηθεί ότι το ιστορικό κτίριο στο οποίο κατοικούν θεωρείται στοιχειωμένο.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: