Ζευγάρι έκανε μήνυση στους γείτονες για τον κόκορα που λαλεί 200 φορές την ημέρα

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Γερμανία μήνυσε τους γείτονες του γιατί ο κόκοράς τους λαλεί περίπου 200 φορές την ημέρα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να ξεκουραστούν.

Ο Φρίντριχ-Βίλχελμ, 76 ετών, και η σύζυγός του Ζούτα, ένα ζευγάρι από το Μπαντ Σαλτσούφλεν, στη Δυτική Γερμανία, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν μια ήσυχη μέρα στο σπίτι τους εδώ και πολύ καιρό, και όλα αυτά εξαιτίας της Μάγδας, του κόκορα των γειτόνων τους.

Ο κόκορας φέρεται να αρχίζει να λαλεί κάθε μέρα γύρω στις 8 το πρωί και δεν σταματάει μέχρι τη δύση του ηλίου, όταν οι ιδιοκτήτες του το κλειδώνουν με τις άλλες κότες.

«Ο γείτονας δεν εγκαταλείπει τον κόκορα του και πρέπει είτε να ζήσουμε με αυτόν, είτε να κερδίσουμε στο δικαστήριο», είπε ο Φρίντριχ-Βίλχελμ στους δημοσιογράφους. «Δεν μπορούμε να βγούμε στον κήπο μας και δεν μπορούμε να ανοίξουμε κανένα παράθυρο.»

«Είναι βασανιστικό», πρόσθεσε η σύζυγός του, Ζούτα, αναφέρει η Bild.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Τόρσεν Γκιεσέκε, υποστήριξε ότι η Μάγδα λαλεί αδιάκοπα. Το λάληλα της μάλιστα έχει μετρηθεί περίπου στα 80 ντεσιμπέλ.

Ο Φρίντριχ και η Ζούτα άρχισαν να καταγράφουν το καθημερινό λάλημα της Μάγδας ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο. Υποστήριξαν μάλιστα ότι προσέφυγαν στα δικαστήρια γιατί απέτυχαν να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση με τον ιδιοκτήτη της Μάγδας.

Ο Μικαέλ Ντ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Μάγδα, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο κόκορας παίζει σημαντικό ρόλο στο σμήνος με τις κότες του, καθώς διατηρεί την τάξη μεταξύ των άλλων πτηνών.

«Οι κότες χρειάζονται τον κόκορα, αλλιώς θα μαδούσαν η μία την άλλη», είπε.

Πηγή: diaforetiko.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: