Ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τεστ DNA για πλάκα – Τελικά το αποτέλεσμα τους χώρισε

Όταν βαριέσαι είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις. Να πας μια βόλτα, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να… κάνεις ένα τεστ DNA προκειμένου να μάθεις περισσότερα για το γενεαλογικό σου δέντρο!

Αυτό σκέφτηκε ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο έκανε για πλάκα το τεστ, μια κίνηση, ωστόσο, που οδήγησε τελικά στον χωρισμό τους.

Αφότου έκαναν το τεστ, η γυναίκα, 27 ετών, ήταν ενθουσιασμένη που έμαθε κάποια πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα για τους προγόνους της, αλλά ο 26χρονος σύντροφός της ανακάλυψε κάποια πράγματα που θα στοίχειωναν και τους δύο για τους επόμενους μήνες.

Ο άντρας τα αποκάλυψε όλα με μια ανάρτησή του στο reddit, στην οποία ισχυρίζεται πως η κοπέλα του τον χώρισε εξαιτίας των αποτελεσμάτων του τεστ. Όπως αναφέρει, τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ένα πολύ σκοτεινό οικογενειακό μυστικό και η σύντροφός του απλά δεν μπορούσε να το ξεπεράσει.

«Πριν από ένα μήνα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε το τεστ DNA για να μάθουμε περισσότερα για το οικογενειακό μας δέντρο. Τα τεστ δίνουν πραγματικά πολλές πληροφορίες.

Ήμασταν ενθουσιασμένοι, αλλά στη συνέχεια βρήκα κάτι για έναν από τους προγόνους μου που μου τελικά προκάλεσε τον χωρισμό μου.

Υπήρχαν μερικά ονόματα στο οικογενειακό μου δέντρο που δεν αναγνώρισα και μετά από κάποια έρευνα αποδεικνύεται ότι ένας από τους προγόνους μου ήταν ένας κακόφημος κατά συρροήν δολοφόνος», γράφει.

Όπως είναι φυσικό, ο άντρας τρομοκρατήθηκε μαθαίνοντάς το και αποφάσισε να ρωτήσει την οικογένειά του αν το γνώριζε. Λέει ότι το γνώριζαν, αλλά προσπάθησαν να διαχωρίσουν τελείως την οικογένεια από αυτό το άτομο.

Η σύντροφός του ήταν σαφώς κλονισμένη από την ανακάλυψη, αλλά υπέθεσε ότι θα το ξεπεράσει τελικά. Δυστυχώς, έκανε λάθος.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο μου είπε ότι ήθελε να έχει μια σοβαρή συζήτηση μαζί μου.

Τελικά με χώρισε, επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είμαι συγγενής με ένα δολοφόνο. Μου είπε ότι με αγαπά πολύ, αλλά εξήγησε ότι το γεγονός ότι είχα το ίδιο αίμα με κάποιον τόσο κακό την έκανε να με κοιτάξει διαφορετικά».

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο άντρας στη συνέχεια ρώτησε τους ανθρώπους του Reddit αν είχαν οποιαδήποτε συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να κερδίσει την σύντροφο του πίσω. Οι άνθρωποι ήταν συγκλονισμένοι από τη συμπεριφορά της γυναίκας και είπαν στον άνδρα ότι πιθανότατα θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτήν.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: