Ζένια Μπονάτσου: Ποια αντικείμενα έχει κρατήσει από τον πατέρα της;

Όσα είπε η Ζένια Μπονάτσου για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο…

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε από καρδιάς η Ζένια Μπονάτσου. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, Βλάσση καθώς και την προσωπική της ζωή.

Έχεις κρατήσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο του πατέρα σου;

Πάρα πολλά. Μπλούζες, παρεό και κάποια άλλα αξεσουάρ που αγαπούσε πολύ. Το αγαπημένο του αντικείμενο είναι τα μπόνγκο που είχε. Τα έχω φυλάξει στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη. Κάποια στιγμή είχα πει να μάθω κιόλας να παίζω…

Λένε ότι τα κορίτσια αναζητούν στον σύντροφο τους τον πατέρα τους. Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ψάχνει στα αγόρια χαρακτηριστικά του μπαμπά σου;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θέλω ο σύντροφος μου να είναι προστατευτικός. Κι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το ότι μου έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Μου αρέσει επίσης ο άνθρωπος μου να είναι ελεύθερο πνεύμα, όπως ήταν και ο πατέρας μου. Το σίγουρο είναι ότι εξωτερικά τουλάχιστον οι σύντροφοι μου δεν του έμοιαζαν καθόλου.

Το περσινό καλοκαίρι εργαζόσουν στο σέρβις γνωστού beach bar της Μυκόνου. Το έκανες και φέτος;

Όχι. Και ευτυχώς που δεν το έκανα με όλα αυτά που γίνονται. Είχα την επιλογή το φετινό καλοκαίρι να μην εργαστώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξανακάνω στο μέλλον. Αυτή την περίοδο έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου στην υποκριτική και έχω πει στον εαυτό μου ότι αν δεν βρω κάτι μέχρι το φθινόπωρο, θα ξαναγυρίσω στο σέρβις ή θα αναζητήσω κάποια άλλη δουλειά.

Κάνει εντύπωση το πόσο συνειδητοποιημένη και προσγειωμένη είσαι δηλώνοντας ότι αν χρειαστεί, δεν θα είχες πρόβλημα να αλλάξεις δουλειά.

Έχω πίστη στον εαυτό μου και ξέρω ότι δεν πρόκειται να μείνω χωρίς δουλειά. Από τη στιγμή που είμαι υγιής, μπορώ να τα βγάζω πέρα μόνη μου, χωρίς να χρειάζομαι τη στήριξη της οικογένειας μου. Τελείωσα τη δραματική σχολή, δούλεψα στο θέατρο, πέρσι ήμουν στο J2US αλλά μπορεί με τη δουλειά που αγαπώ να μην καταφέρνω να βιοπορίζομαι. Θα την κάνω λοιπόν όταν μου δίνεται η ευκαιρία, αλλά παράλληλα θα πρέπει να βρω και κάτι άλλο για να ζω. Είμαι πολύ εργατική και επικοινωνιακή και υπάρχουν αρκετές δουλειές στις οποίες θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου. Δοκίμασα να ασχοληθώ με τα μεσιτικά και ήταν κάτι που θεωρώ ότι μου ταίριαζε.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: