Zebra prints και funky μονοχρωμίες στα πιο cool μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Ένα «περίεργο» καλοκαίρι σαν το φετινό, ένα καλοκαίρι που δεν μπορούμε να επισκεφτούμε τροπικά δάση, κοραλλιογενής περιοχές και παραλίες με πελώρια κύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχει ένα ελληνικό swimwear brand που μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε αυτά… έστω και νοητά. Τα «Zebras & Libras» παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή μαγιό και beachwear για το καλοκαίρι του 2020 -μπορείς να τη δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- και οξύνουν με τα καινούργια τους σχέδια της αισθήσεις κάνοντάς μας να νιώθουμε την αγωνία του surfer πριν πιάσει το πρώτο κύμα, να μυρίζουμε την πλούσια βλάστηση και σχεδόν να βλέπουμε τα άγρια ζώα να τριγυρίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.
Zebra prints και funky μονοχρωμίες στα πιο cool μαγιό του φετινού καλοκαιριού
Ψηλόμεσα bikinis με ενδιαφέρον χρωματικό contrast ανάμεσα στο μονόχρωμο slip και το εμπριμέ τοπ με τον έναν ώμο, κλασικά τριγωνικά two-pieces με ρετρό, 90s design και σύγχρονες μονοχρωμίες, αλλά και εντυπωσιακά ολόσωμα με cleavage αλλά και πιο sporty γραμμή, είναι δύσκολο να αφήσουν ασυγκίνητη όχι μόνο μία γνήσια οπαδό του καλοκαιριού και των summerish looks, αλλά και μία κοπέλα που βλέπει τη μόδα ως διέξοδο φαντασίας και δημιουργικότητας.
Zebra prints και funky μονοχρωμίες στα πιο cool μαγιό του φετινού καλοκαιριού
Η νέα συλλογή των «Ζebras & Libras» σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο εξωτικό, μακρινό και ταυτόχρονα πολύ πολύ χαρούμενο. Σαν να βρίσκεις το «happy place» τη στιγμή που φοράς το ολόσωμο με τα zebra prints, το jean σορτσάκι σου, τα σανδάλια σου και ετοιμάζεσαι να κάνεις την πρώτη βουτιά της σεζόν. Καλή απόλαυση, αν όχι από κάποια ακτή στο Μπαλί, από την πιο όμορφη ακρογιαλιά των Κυκλάδων! #summerishere
 Μπορείς να κάνεις statement με τη μάσκα προσώπου, αρκεί να επιλέξεις μία από τις παρακάτω

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: