Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στον Λαγανά

Μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε χθές στην περιοχή του Λαγανά, για τη σύλληψη διακινητή ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες, έφθασε στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή. Αναλυτικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον διακινητή, λίγο μετά την πραγματοποίηση «συναλλαγής» με αλλοδαπή τουρίστρια, η οποία επίσης συνελήφθη και στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τη στιγμή του εντοπισμού του, ο διακινητής είχε στην κατοχή του, καθώς και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, συνολικά 17 συσκευασίες με κοκαΐνη, ενώ στη συνέχεια ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν τόσο σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης που διατηρεί στην περιοχή του Λαγανά καθώς και στην οικία του.


Συνολικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση, κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν και με τη συμμετοχή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 27 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 119 γραμμάριων, 8 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 198,5 γραμμαρίων, ένα πιστόλι (replica), 118 πολεμικά φυσίγγια, καθώς και 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: