Υβριδική και αυτόματη τεχνολογία στο νέο  Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps

Τέσσερις διακρίσεις από διαφορετικούς διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς έχει κατακτήσει το υβριδικό SUV ΚΟΝΑ Hybrid. Η πλήρης υβριδική τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid υιοθετεί την δοκιμασμένη και καταξιωμένη υβριδική τεχνολογία του iONIQ, που έχει αναγνωρισθεί ως Car of the Year σε πολλές βορειοευρωπαϊκές αγορές. Σημαντική είναι η αυτόματη μετάδοση διπλού συμπλέκτη, με υβριδική οικονομία 3.9lt/100km. Τέλος πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας είναι η συνδυαστική ισχύς 141 ίππων και η πλούσια ροπή 265Nm.

Ποιοι είναι οι πέντε λόγοι που κάνουν να ξεχωρίζει το υβριδικό compact SUV ΚΟΝΑ Hybrid

  1. Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα.
  2. Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού.
  3. Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.
  4. Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6lt με κύκλο καύσης Atkinson.
  5. Ξεκουράζει με τις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link).

Ακόμη το KΟΝΑ Hybrid με κινητήρα 1.6 (141ps) έχει  45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης  όπου  ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.             Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης. Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών. Ακόμη ξεχωρίζει για την  οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα. Τέλος η προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου γίνεται  χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid.

Υβριδική και αυτόματη τεχνολογία στο νέο  Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: