Υψηλές θερμοκρασίες με τοπικές νεφώσεις την Κυριακή

Πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά -Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την, Κυριακή, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Ιόνιο 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο  καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: