Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας – Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Οι τοξικολόγοι του ΑΠΘ θα συντάξουν ενιαίο πόρισμα και θα το στείλουν σήμερα ή αύριο στην ανακρίτρια — Οι εξετάσεις που έγιναν στη Βέρνη πρέπει πρώτα να… μεταφραστούν

Σε «θρίλερ», το οποίο εξελίσσεται μέρα-μέρα, έχει μετατραπεί η αποστολή των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στην Ε’ τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης έχουν ήδη βγει και θα σταλούν εντός της ημέρας στην Ελλάδα.

Η αρχική ενημέρωση ήθελε το εργαστήριο, μέσω email, να ενημερώνει το αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΘ πως με δεύτερο mail θα σταλούν και τα αποτελέσματα της 24χρονης.

Σημειώνεται πως μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.

Τα παραπάνω αποτελέσματα, αφού μεταφραστούν, θα «ενσωματωθούν» στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και θα σταλούν ως ενιαίο πόρισμα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ανακρίτρια, ίσως σήμερα ή και αύριο, ανάλογα το πότε εντός της ημέρας θα σταλούν οι εξετάσεις από τη Βέρνη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: