Υπόθεση Σεμέδο: Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η φίλη της 17χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε

Η φίλη της 17χρονης ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής – Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρόκειται να απολογηθεί αύριο και αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού 

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν όπως η ίδια τα βίωσε το βράδυ που η 17χρονη υπέστη, όπως καταγγέλλει, βιασμό από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο  και τον 40χρονο Νιγηριανό συγκατηγορούμενο του, παραθέτει στην ανακρίτρια, από τη δική της σκοπιά η φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε την κακοποίησή της.

Ειδικότερα, η φίλη της 17χρονης κλήθηκε και κατέθεσε στην ανακρίτρια καθώς ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού, εκεί όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο διερευνώμενος βιασμός της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρτυρας ανέφερε στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια- όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε». Μάλιστα, η μάρτυρας ανέφερε πως η φίλης τη είπε πως «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Ακόμη, η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε το βιασμό στις αρχές, φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε “να προσέχεις με αυτά που κάνεις”». Η μάρτυρας φέρεται ακόμη να είπε στην ανακρίτρια για την φίλη της: «Δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της. «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του». Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα την ρώτησε, όπως υποστηρίζει η μάρτυρας, «πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

Να σημειωθεί πως ο Ρουμπέν Σεμέδο επρόκειτο να απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού και δηλώνει αθώος. Μάλιστα, όπως είπε στους δημοσιογράφους όλα έγιναν για να του αποσπάσουν χρήματα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: