Υπόθεση κυκλώματος Ρομά: Ανοιγμα θυρίδων και έφοδοι σε σπίτια

Οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση των ληστειών από το κύκλωμα των Ρομά, προχώρησαν σήμερα στο άνοιγμα θυρίδων, μέσα στις οποίες βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, με εντολή δύο ειδικών ανακριτών Διαφθοράς, της Ρέας Κατσιβέλη και του Δημήτρη Φούκα, πραγματοποιήθηκαν ανοίγματα τραπεζικών θυρίδων και έφοδοι σε σπίτια εμπλεκομένων σε έξι περιοχές σε όλη την επικράτεια — Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Οι τραπεζικές θυρίδες εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία της δικογραφίας, σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών στις πέντε από τις έξι πόλεις που έγιναν οι έφοδοι σε σπίτια εμπλεκομένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ακόμη κοσμήματα μέσα σε πλαστικές σακούλες, χρήματα σε μετρητά, όπλα και μικρές ποσότητες ναρκωτικών. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία των Ρομά και εναντίον του οποίου είχε εδώ και καιρό εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: