Υπόθεση Energa: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 21 έτη κάθειρξης για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης της υπόθεσης των εταιριών Enegra-Hellas Power

Το δικαστήριο συμφώνησε με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε ο επιχειρηματίας να παραμείνει στη φυλακή ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, τονίζοντας ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν μπορούν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη.

Από την πλευρά του επιχειρηματία, οι συνήγοροί του, Ηλίας Αναγνωστόπουλος και Βασίλης Δημακόπουλος, σημείωσαν στους δικαστές ότι δεν προκύπτουν θέματα για τέλεση νέων αδικημάτων και ότι συντρέχουν οι όροι που προϋποθέτει ο νόμος για να του δοθεί αναστολή, ενώ ο ίδιος ο κ. Φλώρος τόνισε ότι δεν απουσίασε από την δίκη του και ότι έχει μόνιμη κατοικία, καθώς διαμένει στη Φιλοθέη με τους γονείς του. «Από τις 80 συνεδριάσεις πήγα στις 72», είπε και συμπλήρωσε πως κρατείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, από όπου «δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: