Υπόθεση bullying στον Πύργο: «Δεν εμπλέκεται στο βίντεο με τα χτυπήματα ο 15χρονος» δηλώνει ο δικηγόρος του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για  την υπόθεση bullying σε βάρος ενός 14χρονου αγοριού στον Πύργο Ηλείας, με τον δικηγόρο του ενός εκ των τριών φερόμενων δραστών να προχωρά σε δηλώσεις.  Όπως τόνισε ο δικηγόρος, Νικόλαος Παναγόπουλος, ο εντολέας του δεν εμπλέκεται στο βίντεο, το οποίο απεικονίζει τη βία που δέχτηκε ο 14χρονος.

«Ο εντολέας μου, ο 15χρονος ο οποίος κατηγορείται  ότι απείλησε τον ανήλικο, δεν έχει καμία εμπλοκή με το επίμαχο βίντεο, με τις σωματικές βλάβες οι οποίες προκλήθηκαν στον νεαρό  και τη Δευτέρα θα καταθέσουμε έγγραφες εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα Πύργου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος. «Κάποιες ημέρες μετά το επίμαχο βίντεο, ο 15χρονος βρήκε τυχαία στο δρόμο τον 14χρονο και του εξέφρασε κάποια παράπονα, ωστόσο δεν υπήρξε διάθεση απειλής από την πλευρά μας», πρόσθεσε.

Παράλληλα όπως αναφέρει στο patrisnews.gr, σχετικά με τη φωτιά στο σχολείο υπογράμμισε ότι: «Ο πελάτης μου ήταν ένας από τους μαθητές που βρίσκονταν στο σχολείο εκείνη την περίοδο το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.  Κατηγορηματικά μου ανέφερε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή  στα επεισόδια». «Απ΄ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω από την Εισαγγελία, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον εντολέα μου, δεν του έχει έρθει κάποιο έγγραφο για να απολογηθεί», κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

Δείτε βίντεο:


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: