Υπόθεση αρπαγής – Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι (βίντεο)

“Έβαζε το παιδί τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι”

Ξέσπασε μιλώντας στο Mega ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, που άρπαξε την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας ψέματα τα όσα ισχυρίζεται η κατηγορούμενη.

«Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» είπε και συμπλήρωσε πως «ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει».

Τι είχε πει για τον πρώην σύντροφό της η 33χρονη

«Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά ο σύζυγος μου τα κανόνισε και εγώ ακολουθούσα εντολές. Καθαρά για βιοπορισμό το έκανα. Ο σύζυγος μου δεν εργαζόταν γι’ αυτό με εξέδιδε» είχε πει η ίδια.

“Έβαζε το παιδί τιμωρία στα γόνατα”

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην σύζυγός της 33χρονης έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης κόρης τους. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το παιδί αρχίζει να του περιγράφει συνθήκες που σοκάρουν.

«Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι» αναφέρει. «Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί. Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mega:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: