Υπόθεση αρπαγής: Η ανήλικη περιέγραψε βιντεοκλήση της 33χρονης με άντρα (βίντεο)

Σε κύκλωμα παιδικής πoρνογραφίας οδηγεί η κατάθεση της 33χρονης

Η 10χρονη περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο.

Έγχρωμος άντρας με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά

Η μικρή, σύμφωνα με το Star, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η απάντηση της 33χρονης στους ισχυρισμούς του κοριτσιού

Η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μ… από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Σε κύκλωμα παιδικής πoρνογραφίας οδηγεί η κατάθεση της 33χρονης

Οι αρχές αναζητούν στο διαδίκτυο τους πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης, καθώς όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Star, οι ισχυρισμοί της οδηγούν τις αρχές σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πoρνογραφίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη μπορούσε να χρησιμοποιεί πολύ καλά το διαδίκτυο, ενώ από εκεί έκλεινε και δουλειές, καθώς εκδιδόταν μέσω ίντερνετ όπως αποκάλυψε η ίδια στον ανακριτή. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Star:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: