Υπόθεση Αμερικανίδας βιολόγου: Σeξουαλικά τα κίνητρα του 27χρονου

Όπως όλα δείχνουν, σeξουαλικά ήταν τα κίνητρα της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, από τον 27χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τον φόνο.

“Την είδα και ηδονίστηκα”

Όπως αναφέρει Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε. Επιβεβαιώνεται έτσι, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, το σενάριο της αστυνομίας που θέλει το κίνητρο της επίθεσης να είναι σeξουαλικό.

Ο 27χρονος έδρασε με τη βοήθεια ενός αλλοδαπού, συνεργού του, ο οποίος και εργαζόταν για τον φερόμενο ως δράστη και τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό της άτυχης Βιολόγου στη σπηλιά όπου και εντοπίστηκε.

«Έτσι τη σκότωσα»

Συγκλονίζει η αναλυτική περιγραφή του 27χρονου. Ο νεαρός Κρητικός ανέφερε, σύμφωνα με το Cretalive, πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω-κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ — μπαγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Bαριά ψυχιατρικά προβλήματα

O 27χρονος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής. Είναι γνωστή η αγάπη του για τη φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Καλός γνώστης της περιοχής ο δράστης — Διατηρούσε κανάλι στο YouTube

Γεννημένος στην περιοχή του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο δράστης γνωρίζει πολύ καλά όλη την περιοχή, ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία. Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, τις μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου είχε εξερευνήσει το σπήλαιο, στο οποίο έκρυψε τη σορό της άτυχης Suzanne, το γνώριζε καλά και το είχε επιδείξει μάλιστα και στο YouTube.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του

Σε κατάσταση σοκ, μετά την είδηση ότι ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα, είναι η γυναίκα και η οικογένεια του 27χρονου, ο οποίος έχει και δύο ανήλικα παιδάκια: ένα αγοράκι, ηλικίας δύο ετών και ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις ενός έτους.

Πώς οι αρχές οδηγήθηκαν στον δράστη

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που έθαψε τη σορό της 60χρονης Βιολόγου από την Αμερική. Οι Αρχές προσανατολίζονταν σε άνδρα, ιδιαίτερα μυώδη, καθώς η Σούζαν Ητον είχε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση, αλλά και μαύρη ζώνη στο Τάε Κβον Ντο.

Ο κύκλος των υπόπτων στένεψε με τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό αρχικώς με το προφίλ του δράστη που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας, καθώς και τα ίδια τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα, τελικά, να βρουν την ταυτότητα του δράστη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: