Υποψήφιος έβαλε τα κλάματα γιατί πήρε 5 ψήφους ενώ η οικογένειά του είναι εννιαμελής [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το δράμα ενός υποψηφίου από το κρατίδιο Παντζάμπ της Ινδίας, ο οποίος κατάλαβε πως ακόμα και μέλη της οικογένειάς του δεν τον στήριξαν στην εκλογική μάχη που έδινε.

Ο λόγος για τονNeetu Shutteran Wala ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο στην πόλη Lok Sabha. Όταν ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της πρώτης καταμέτρησης, όμως, συνειδητοποίησε κάτι που τον έκανε να παγώσει.

Αυτό που συνέβη ήταν πως αν και η οικογένειά του έχει εννέα μέλη με δικαίωμα ψήφου, εκείνη τη χρονική στιγμή μόλις πέντε ψήφοι είχαν πιστωθεί στο όνομά του.

Μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα, ο Wala δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες τοπικών μέσων ενημέρωσης. «Έχω εννέα ψηφοφόρους στην οικογένειά μου και δεν με ψήφισε κανείς. Όλοι μου οι γείτονες είχαν ορκιστεί πως θα με ψήφιζαν αλλά όλοι τους είπαν ψέματα. Παράτησα τη δουλειά μου για ένα μήνα προσπαθώντας να τους πείσω αλλά με πούλησαν», ανέφερε δακρυσμένος ο Wala.

Χιλιάδες χρήστες του Internet έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στον υποψήφιο, ο οποίος λίγο αργότερα ένιωσε κάπως καλύτερα…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της καταμέτρησης, ο Ινδός υποψήφιος έμαθε ότι κέρδισε περισσότερες από 800 ψήφους από τους συμπολίτες του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο τοπικό συμβούλιο της πόλης, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 0,8% σε σύνολο ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: