Υπό το φως των προβολέων το πρώτο σκέλος του Ιστορικού Ράλι

 

Σήμερα το πρωί το πρώτο αυτοκίνητο ξεκίνησε στις 09.00 από τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας. Οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν  312 χιλιόμετρα περνώντας από περιοχές όπως η Ελασσόνα, η Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα.

Η δράση και η δοκιμασία των πληρωμάτων της κατηγορίας Regularity ξεκίνησε χθες αμέσως μετά τη διαδικασία της πανηγυρικής εκκίνησης. Τα 27 πληρώματα που εκκίνησαν, έφυγαν από την πόλη της Λάρισας και επέστρεψαν  στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς μετά από δέκα νυκτερινές ειδικές διαδρομές ακριβείας και συνολικά 49 χιλιόμετρα. Ακριβέστεροι στο πρώτο σκέλος αποδείχθηκαν οι Θεμιστοκλής Κονταράτος – Ιούλιος Ιατρίδης με την Porsche 911 SC του 1980 με 4,9 βαθμούς ποινής.

Οι Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με ένα Mini του 1978 ακολουθούν με 5,3 βαθμούς ποινής, ενώ οι περσινοί νικητές του αγώνα Σπύρος και Νίκος Μουστάκας είναι 3οι με την Alfa Romeo Alfasud Ti με 5,5 βαθμούς ποινής. Οι Ιταλοί Massimo Mascagni — Fabrizio Farsetti με την πράσινη Porsche 911 συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα με 6,2 βαθμούς ποινής.

Υπό το φως των προβολέων το πρώτο σκέλος του Ιστορικού Ράλι

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: