"Υπήρχε χρονιά που το χρηματοκιβώτιο ξεχείλιζε από χρήματα… τρία χρόνια αργότερα ήμουν με 20 ευρώ"

«Σίγουρα μετά έφαγα ένα γερό χαστούκι το οποίο με έριξε κάτω από τη γη».

Ο νικητής του Super Idol 3 Σταύρος Κωνσταντίνου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε περιόδους που ένιωθε ότι όλα του ήρθαν εύκολα και πίστευε ότι πάντα θα είναι έτσι, αλλά και άλλες όπου τον έκαναν να συνειδητοποιήσει τι είχε κάποτε και να ξεκινήσει καινούρια πορεία στη δουλειά του…

«Στη δουλειά μου την έχω πατήσει. Στα ξεκινήματα μου. Όχι με την κακή έννοια του ψώνιου, αλλά βγαίνοντας από ένα παιχνίδι το Super Idol το 2003. Βλέποντας τόσο τεράστια αγάπη από τον κόσμο και προβολή από τα μέσα και συνεργάτες που έβλεπα και θαύμαζα, η εταιρεία, πολύς κόσμος γύρω μου. Ένιωθα ότι αυτό το πράγμα αφού ξεκίνησε έτσι θα συνεχίσει έτσι και επαναπαύτηκα.

Σίγουρα μετά έφαγα ένα γερό χαστούκι το οποίο με έριξε κάτω από τη γη. Αλλά ίσως είναι αυτό που με έκανε να καταλάβω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι πρέπει εγώ να το χτίσω με τη δύναμη μου. Αυτό που σου μένει είναι αυτό που κοπιάζεις να κάνεις. Ξεκίνησε ένας άλλος κύκλος πιο ώριμος και συνεσταλμένος. Το ένιωσα όταν κάποια πράγματα άρχισαν να φεύγουν από τη ζωή μου. Αποστασιοποιήθηκα από τα μαγαζιά για περίπου ενάμιση χρόνο, όπου εκείνη την περίοδο με συντηρούσε η Κύπρος με τις συναυλίες μου, να μαζέψω και λεφτά, είναι ένα επάγγελμα που επιβιώνεις. Πέρασα περίοδο που όταν έφυγα από την Κύπρο δεν είχα ούτε σπίτι ούτε τίποτα. Με φιλοξένησε μια φίλη που σπούδαζε στην Αθήνα. Μετά βρέθηκα σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, μου το παραχώρισε ο Ηλίας Ψινάκης μέχρι να βγάλω τα πρώτα μου λεφτά να νοικιάσω εγώ ένα δικό μου.

Υπήρχε χρονιά που στο ντουλάπι με τα ρούχα είχα χρηματοκιβώτιο που ξεχείλιζε από χρήματα. Βαριόμουν να πάω στην τράπεζα να τα καταθέσω και είχε ξεχειλίσει. Μετά από τρία χρόνια ήμουν με είκοσι ευρώ. Θέλω να σου πω το έζησα και το ένα και το άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του στην κυπριακή εκπομπή.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: