Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής εξέδιδε παράνομα άδειες οδήγησης

Προσωρινό “λουκέτο” μπαίνει στη Διεύθυνση Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με εντολή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών.

Η υπόθεση αφορά στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης. Έχουν ήδη συλληφθεί 9 άτομα εκ των οποίων οι επτά είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οι άλλοι δύο ιδιώτες από σχολές οδήγησης. Η παράνομη δραστηριότητα γινόταν με χρηματισμό, χωρίς την παρουσία των μελλοντικών οδηγών. 

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και είχε ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή (πληροφορίες για τις σχετικές ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής εδώ: https://bit.ly/2HhzYq9).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, “οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται για όσες ημέρες παραμείνει η Υπηρεσία κλειστή από τις άλλες Υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Αρχή αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στις περαιτέρω ενέργειές της.

Σταθερά προσηλωμένη εδώ και 4,5 χρόνια στην πάταξη της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα σε βάρος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος”.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: