Υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες σου πληρώνει τα πάντα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες

Μια απίθανη πρόταση εργασίας κάνει ένα χλιδάτο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, το οποίο σου πληρώνει όλα τα έξοδα προκειμένου να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες τον Αύγουστο.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu που δίνει μεγάλη σημασία στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας και για τον λόγο αυτό έχει ιδρύσει το Marine Turtle Rescue Centre. Για φέτος το καλοκαίρι προσφέρει σε έναν τυχερό ένα πακέτο που θα στοίχιζε πάνω από 6.000 δολάρια και εκείνος σε αντάλλαγμα θα πρέπει να προσέχει θαλάσσιες χελώνες για δύο βδομάδες τον Αύγουστο, να μάθει από τους ειδικούς πολλά για το είδος και να ενημερώνει το Instagram του κέντρου με νέα post.

Το ξενοδοχείο μπορεί να με δίνει κάποια αμοιβή, ωστόσο πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια, προσφέρει δωρεάν διαμονή στο πολυτελές resort και τα πάντα θα είναι πληρωμένα. Ο τυχερός θα έχει δωρεάν πρόσβαση στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου και σε όλα τα εστιατόρια και τους μπουφέδες.

Όσον αφορά στις δραστηριότητες που προσφέρει, αυτές περιλαμβάνουν κατάδυση, κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, βαρκάδα για να παρακολουθήσεις δελφίνια στο φυσικό τους περιβάλλον, κολύμπι σε ύφαλο πλάι σε αμέτρητα θαλάσσια είδη. 

Ο επιλαχών θα πρέπει από τη μεριά του να ταΐζει τις χελώνες, να καθαρίζει τις δεξαμενές τους και να παρακολουθεί τους γιατρούς όταν τις εξετάζουν.

Today is World Turtle Day, so here’s a few pictures from my time spent in the Maldives volunteering for @oliveridleyproject

viral

Tags:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: