Υπάρχουν παντελόνια που σε έχουν βολέψει μέσα στο σπίτι; Δες πώς να τα φορέσεις και έξω από αυτό

Υπάρχουν παντελόνια που σε έχουν βολέψει μέσα στο σπίτι; Δες πώς να τα φορέσεις και έξω από αυτό

Φόρμες, κολάν, φαρδιά jeans, loose pants, παντελόνια harem: όλα έχουν τεθεί στην υπηρεσία της πρακτικότητας και της καθημερινής μας άνεσης μέσα στο σπίτι. Τα συνδυάζουμε με ανδρικά Τ-Shirts (απαραίτητα ένα νούμερο μεγαλύτερο) και φούτερ και κινούμαστε με χάρη από το σαλόνι στην κουζίνα και πάλι πίσω στο σαλόνι. Είναι πολύ πιθανό όμως κάποια από αυτά να μας αρέσουν λίγο παραπάνω και να μην είναι παντελόνια που χρησιμοποιούμε ως «λύση ανάγκης» αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό αυτά μπορούμε -και πρέπει- να συνεχίσουμε να τα φοράμε και στην μετά εγκλεισμού εποχή.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις με τι να συνδυάσεις το μαύρο κολάν σου για να κάνεις fashion statement, πώς μπορείς να ταιριάξεις track pants με ψηλοτάκουνα και με τι είδος μπλούζας δείχνει super cool το παλιό σου, ψηλόμεσο jean. Γιατί από αυτήν την δύσκολη περίοδο του αυτοπεριορισμού δεν βγαίνουμε μόνο ψυχικά πιο δυνατοί αλλά και με περισσότερες ενδυματολογικές επιλογές.

Μία το «ξεκαθάρισμα» στα παπούτσια μας, μία που μαζεύουμε τα χειμωνιάτικα και βγάζουμε τα καλοκαιρινά… όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτήν τη διαδικασία σε ό,τι αφορά το στυλ μας. Δες, λοιπόν, ποια άνετα παντελόνια αξίζουν την προσοχή μας και «την επόμενη μέρα» και αναβάθμισε εύκολα και απλά της casual, ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.
 25 ζευγάρια ψηλοτάκουνα πέδιλα για να κάνουμε εντύπωση την πρώτη μέρα εκτός σπιτιού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: