Υπάρχει μία ατάκα που απαγορεύεται να πεις στο πρώτο ραντεβού (photos)

Και σου αποκαλύπτω ποια είναι αυτή!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσουν τα πρώτα ραντεβού διότι είναι αμήχανα, ίσως βαρετά, και αρκετά αγχωτικά μιας και οφείλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό δεν είναι πάντα απλό. Τελοσπάντων, με την παρούσα κατάσταση, και τους περιορισμούς που ζούμε, έχουμε καταντήσει να λέμε το ραντεβού… ραντεβουδάκι, μιας και το να βγεις με κάποιον που γνώρισες και σου αρέσει I(n) R(eal) L(ife) μάλλον θα αργήσει να συμβεί!

Υπομονή λοιπόν και ευτυχώς που υπάρχουν και τα dating apps να λέμε καμιά κουβέντα με κανέναν άνθρωπο, να φλερτάρουμε λιγάκι και να κανονίζουμε καφέ στο πάρκο της γωνίας. Μπορεί βέβαια οι ζωές μας να έχουν αλλάξει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αλλάξαμε κι εμείς. Τουλάχιστον-για να είμαι ακριβής-κάποιες συνήθειες τις έχουμε κρατήσει, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε. Όπως τις γκάφες που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού, είτε είναι σε ένα ωραίο μέρος για φαγητό, είτε στο πάρκο με τον καφέ στο χέρι, είτε σε chatroom.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η χειρότερη ατάκα που μπορείς να πετάξεις στο πρώτο ραντεβού είναι η «Πώς και είσαι μόνος;». Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι την έχεις πει, όπως και το 90% ίσως του πληθυσμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο… επιβλαβής για την έκβαση της βραδιάς από όσο είχες ποτέ φανταστεί.

Δες στην παρακάτω gallery για περισσότερες λεπτομέρειες:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: