Your Face Sounds Familiar: “Θα παντρέψω την πολιτική με την τέχνη” απαντά στους επικριτές του ο Αλ. Γεωργούλης

Έντονες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar με τον ηθοποιό — ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά τώρα στους επικριτές του.

Μιλώντας στο STAR, ο Έλληνας ευρωβουλευτής δήλωσε σχετικά:

«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη».

“Δουλεύω περισσότερο και βγάζω λιγότερα”

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα. Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Αναφερόμενος στην κριτική που δέχτηκε, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για «κανιβαλισμό» και σχολίασε πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα.

Πάντως, κατά τον κώδικα δεοντολογίας του ευρωκοινοβουλίου, θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την συμμετοχή του ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Σημειώνεται ότι, από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: